HomeStiriASUS ZenFone 5 are acum un preț mai bun!
ASUS Zenfone 5Z

ASUS ZenFone 5 are acum un preț mai bun!

Telefonul mobil ASUS ZenFone 5 ZE620KL, Dual SIM, cu 64GB spațiu de stocare, 4G, în culoarea Midnight Blue este disponibil în oferta eMag la prețul de 1.399 lei.

Reducerile de preț sunt semnificative pentru un terminal care își va păstra relevanța mult timp de acum încolo, grație platformei mobile Qualcomm Snapdragon 636. ZenFone 5 este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636 pe 64 de biti, oferind cele mai ridicate performanțe cu ajutorul celor opt nuclee ale procesorului, frecvențelor de până la 1.8GHz și ale celor până la 6GB de memorie RAM.

ASUS Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z

Reducerile de preț se aplică și pentru ASUS ZenFone 5Z ZS620KL, versiunea cu Dual SIM, 64GB, 6GB RAM, 4G în culoarea Midnight Blue costă acum 2.199 lei. ZenFone 5Z a fost văzut mult timp drept nava amiral de la ASUS având în momentul lansării cea mai puternică platformă mobilă de la Qualcomm. Mai mult, ZenFone 5Z ZS620KL va lua parte la programul Android Q Beta. Acesta fiind primul model din gama ASUS ZenFone care participă într-un program Android Beta. ASUS urmărește constant să îmbunătățească experiența ZenFone, această colaborare cu Google fiind un pas în această direcție.

Prezentare video ZenFone 5Z ZS620KL