HomeProduseLaptopuriEcran de 240Hz pentru esport: Laptopurile Strix SCAR III sau Hero III
ROG Strix Scar III

Ecran de 240Hz pentru esport: Laptopurile Strix SCAR III sau Hero III

Laptopurile ROG Strix SCAR III sau Hero III sunt concepute special pentru sportul electronic, având un set de caracteristici ce le fac unice printre portabile.

Strix SCAR III pune precizia pe primul loc

Strix SCAR III reflectă inspirația din jocurile „shooter” cu motive „Gunmetal Grey” și valuri de carbon la interior, în timp ce Hero III poartă stilul „Midnight Black” punctat de text cibernetic de-a lungul suportului de mâini. Ambele modele au suprafețe contrastante pe capacele de metal care adaugă o notă de stil.

Ia cu tine setările favorite!

Colaborarea cu BMW Designworks Group la conceptul Face Off este inspirată, de asemenea, de natura variabilă a noului ROG Keystone, care se potrivește perfect cu carcasa și oferă o legătură mai personalizată cu laptopul. Aceste dispozitive cu NFC acționează ca o tastă fizică; conectând unul puteți schimba iluminarea sistemului și alte setări bazate pe profilurile Armoury Crate și să garantați accesul la Shadow Drive ce ascunde și criptează fișierele importante.

ROG Strix Hero III

ROG Strix Hero III

Ecrane de top cu 240Hz

Lucrul cu echipele profesioniste din esports și turneele de top oferă o perspectivă asupra cerințele jucătorilor profesioniști care vor tot mai mult ecrane de 240Hz. Ratele de refresh înalte regăsite pe SCAR III furnizează un vârf competitiv în jocurile de nivel înalt, în special în jocurile rapide la un „framerate” ridicat. Alternativa cu 144Hz este incredibil de rapidă; timpul de răspuns de 3ms de la gri la gri se potrivește cu cel al panoului de 240Hz și produce imagini clare în mișcare, cu un minim de blur sau remanență.

ROG Boost duce nucleul grafic până la 1440MHz la 115W, fapt care ajută la susținerea unui „framerate” ridicat necesar pentru saturarea ecranului. Opțiunile pentru procesor ajung la Core i9-9880H, cu un design cu opt nuclee, care adaugă capacități multitasking ce pot ajuta la gaming și streaming pe aceeași mașină, alături de munca mult mai serioasă precum editarea video și randarea 3D.

Prezentare video: ROG Strix Scar III & Hero III