HomeStiriASUS ZenBook Pro UX550 – un ultraportabil în formă nealterată!
ASUS ZenBook Pro UX550VE

ASUS ZenBook Pro UX550 – un ultraportabil în formă nealterată!

ASUS ZenBook Pro UX550 este un ultraportabil construit într-o formă nealterată, croit parcă pe placul profesioniștilor ce lucrează în corporații. ZenBook Pro UX550 este subțire și ușor oferind o combinație solidă între performanțele ridicate și designul extrem de elegant. portabilul este incredibil de compact, având un corp din aluminiu cu o grosime de numai 18,9 mm și o greutate de 1,8 Kg.

Apelând la cele mai performante procesoare Intel Core i7-7700HQ quad-core din generația a șaptea pentru notebookuri, grafică NVIDIA GeForce GTX1050 Ti de nivel gaming, SSD PCIe x4 de 1TB și 16GB memorie RAM DDR4, ASUS oferă performanțe de top și o autonomie de până la 14 ore, demnă de tehnologia rafinată a prezentului. ZenBook Pro dispune de un ecran 4K UHD NanoEdge cu diagonala de 15,6 inci și patru difuzoare Harman Kardon cu sistem audio surround, pentru un sunet incredibil.

Touchpadul are suprafață mare și integrează într-unul dintre colțuri un senzor de amprente pentru o autentificare securizată, printr-o singură atingere, via Windows Hello. Dacă ZenBook Pro UX550 este alegerea puternică, sobră și elegantă, UX580 mai adaugă la această listă și ScreenPad, o combinație de touchpad și ecran de 5,5 inci (află mai multe despre ScreenPad). Indiferent de modelul ZenBook Pro pe care îl preferați, fiabilitatea și tehnologia de ultimă oră rămân elemente comune.

ASUS Zenbook Pro UX550

Vă recomandăm două recenzii publicate de unele dintre cele mai apreciate publicații online ce se adresează utilizatorilor români.
ASUS Zenbook Pro UX550 (UX550VD, UX550VE) review: performanță într-un pachet elitist – Giz.ro
ZenBook Pro UX550: ultraportabilul bun la toate [REVIEW] – go4it.ro