HomeCum să...Tutorial ASUS ScreenPad: Modul Extender
ASUS ScreenPad

Tutorial ASUS ScreenPad: Modul Extender

ASUS ScreenPad este un nou mod de a interacționa cu laptopul dumneavoastră. Fiind un element nou în lumea portabilelor, ASUS ScreenPad necesită o perioadă de explorare a posibilităților sale, mai ales că aplicațiile dedicate acestuia apar în fiecare zi.
Aplicația actualizată ASUS Sync (pe care am detaliat-o zilele trecute) facilitează mai mult ca niciodată integrarea smartphone-ului cu ZenBook Pro, în timp ce modul îmbunătățit Extender Mode transformă ScreenPad într-un monitor Windows secundar pentru productivitate pe două ecrane.

Cu ocazia expoziției IFA 2018 de la Berlin, ASUS a prezentat și noile aplicații Adobe Sign, Handwriting și SpeechTyper, care adaugă noi setări, funcționalități și posibilități pentru ScreenPad.

ASUS ScreenPad

ASUS ScreenPad

În Extender Mode, touchpadul-ecran cu diagonala de 5,5 inci se comportă ca un monitor extern secundar, furnizând un al doilea display pentru Windows. Ferestrele sunt acum mai bine optimizate, iar trecerea între modurile de utilizare se face mult mai simplu. Apăsați pur și simplu tasta F6 pentru a comuta între: ScreenPad Mode, Extension Display, Traditional Display Mode și Touchpad Disable. Funcțiile ScreenPad se adaptează în mod inteligent pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, indiferent de activitatea pe care o derulează.

ASUS a lansat un nou set de aplicații actualizate pentru revoluționarul ScreenPad, touchpad-ul inteligent de pe ZenBook Pro 15. Noile aplicații – Adobe Sign, Handwriting și SpeechTyper – adaugă noi funcționalități și funcții la ScreenPad.Noile aplicații și update-urile sunt disponibile pentru a fi descărcate prin intermediul meniului de setări ScreenPad.

Touchpad-ul ScreenPad este prezent pentru moment pe seria ZenBook Pro, modelul Zenbook Pro 15 fiind disponibil și în magazinele din România.

Tutorial ASUS ScreenPad: Modul Extender