HomeProduseLaptopuriASUS Vivobook S530 aduce mai multă culoare în viața utilizatorilor
ASUS VivoBook S15

ASUS Vivobook S530 aduce mai multă culoare în viața utilizatorilor

ASUS Vivobook S530 aduce mai multă culoare în viața utilizatorilor prin numeroasele combinații coloristice pe care le oferă. Laptopul împrumută elemente de design de la celebra serie Zenbook, dar și materiale rezistente la uzură cum ar fi plasticul dur, texturat și aluminiu regăsit pe capac. Culorile alese de ASUS sunt vii, cu tonuri graduale, ieșind din monotonia adusă de negrul prezent pe scară largă.

Vivobook S530 este un laptop pentru utilizarea de zi cu zi, menit să ofere satisfacții și mai multă productivitate în orice fel de activitate întreprindeți.

Pe partea stângă, ASUS a montat două porturi USB și un slot pentru carduri microSD. Tot acolo veți observa două LED-uri care ne indică starea bateriei și conectarea la rețea.

În partea dreaptă avem un jack audio de 3,5mm, foarte util pentru cei care preferă să asculte muzică în căști, un port USB 3.1 Type C, o ieșire HDMI, un alt port USB și portul de alimentare.

Atunci când deschidem laptopul, mișcarea ecranului va antrena și ridicarea tastaturii la un unghi care facilitează scrisul rapid. În plus, materialul plastic texturat, aflat la interior ne oferă o senzație de siguranță atunci când fixăm mâna pe el. Un alt lucru îmbucurător este tastatura care vine cu numpad și taste spațioase, inclusiv pentru backspace.

Asemeni seriei Zenbook, Vivobook S530 are fante de ventilație ascunse privirii utilizatorului. Zona de evacuare a aerului cald de la interior se află la baza ecranului, iar spațiul creat între corpul laptopului și masă permite o mai bună răcire, precum și o mai bună dispersie a sunetului. Suprafața ecranului este mai bine valorificată prin îngustarea ramei, panoul fiind extins foarte mult atât în părțile laterale, cât și în zona superioară, acolo unde se află și camera web.

Apropo de sunet, Vivobook prezintă două difuzoare mari, cu membrană cauciucată, pe care le veți putea observa ușor pe partea din spate, grație fantelor generoase. Sunetul este mai amplu, fiind suficient de cele mai multe ori pentru momentele în care dorim să vedem o prezentare pe Youtube.

La interior, ASUS a ales procesoarele Intel din generația a opta, model ce face obiectul acestei prezentări fiind echipat cu un procesor Intel Core i7 8550U și cu 10GB de memorie RAM. Cei care vor alege notebook-urile Asus Vivobook S530 vor fi mulțumiți de alegerea făcută, indiferent dacă aleg un model echipat cu hard disk spațios sau preferă viteza unui SSD.

Prezentare: VivoBook S15 S530