HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Flip 13 UX363 are grijă de ochii tăi
ASUS ZenBook Flip 13

ASUS ZenBook Flip 13 UX363 are grijă de ochii tăi

Accelerarea comunicațiilor online, digitalizarea activităților sociale și rezolvarea sarcinilor de la serviciu de acasă, au supus laptopurile utilizatorilor la grele încercări. Mai mult, familiile cu mai mulți copii s-au văzut nevoite să împartă dispozitivele electronice din casă pentru lecțiile online. Regimul de utilizarea intens a scos la iveală avantajele și dezavantajele fiecărui model, însă cel mai important aspect este cel ce ține de poziția corectă a spatelui și sănătatea ochilor.

Laptopurile de înaltă calitate au panouri care au grijă de ochii tăi. O imagine clară, cu un focus bun nu îți va solicita ochii suplimentar, mai mult, detaliile pot fi observate cu ușurință, indiferent dacă lucrezi cu cifre, sau editezi o fotografie.

ASUS ZenBook Flip 13 UX363 oferă o serie de noutăți ce vor aduce mai multe satisfacții clienților ce optează pentru acest model. Laptopul este echipat cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, este disponibil pe piața locală în multiple configurații. Convertibil și compact, acesta oferă o paletă largă de porturi: o ieșire HDMI de dimensiuni mari, un port USB Type-A și 2 porturi USB-C Thunderbolt 4.

Portabilul, ce se poate transforma într-o tabletă datorită balamelei 360° ErgoLift, este echipat cu un ecran NanoEdge cu margini ultra-subțiri, fără elemente care să distragă privirea utilizatorului. Nu numai designul exterior este adaptat pentru confortul utilizatorului, panoul IPS cu diagonala de 13,3 inchi beneficiază de tehnologii care reduc cantitatea de lumină albastră, ce cauzează oboseală.

Tehnologie pentru protejarea vederii

Tehnologia ASUS Flicker-free reglează în mod inteligent lumina din fundal pentru a reduce pâlpâirea ecranului pentru o experiență confortabilă. Dispozitivele cu tehnologia ASUS Flicker-Free vă protejează ochii de oboseală, iritare și dureri. Lucrul în aplicațiile contabile și în foile de calcul este mai confortabil chiar și spre finalul zilei, când deja ați acumulat oboseala inerentă a mai multor ore petrecute în fața ecranului.

Tehnologia Low Blue Light reduce cantitatea de lumină albastră emisă de ecran, ce cauzează oboseală accentuată. Lumina albastră emisă de ecran poate provoca dureri de cap, durere de ochi și tulburări de somn, de aceea medicii recomandă ca înainte de culcare să nu stăm ochii într-un ecran, ci să încercăm să derulăm alte activități care contribuie la un somn odihnitor, cum ar fi aerisirea camerei.

Copiii sunt și mai sensibili la efectele nocive aduse de panourile de slabă calitate, iar școala online îi obligă să stea zi de zi în fața unui ecran. La această perioadă se adaugă și momentele în care copilul se joacă pe telefon, calculator, sau stă în fața televizorului. Un laptop versatil, cu un ecran cu emisie redusă de lumină albastră este recomandat în orice situație. Acesta nu doar că este mai eficient și aduce un spor de productivitate, ci protejează și sănătatea utilizatorului.

Display-ul modelului ZenBook Flip 13 UX363 este certificat oficial de TUV Rheinland pentru funcția Flicker Free și pentru nivelul scăzut de lumină albastră emisă.

Internet Wi-Fi rapid

Soluția WiFi 6 (802.11ax) le permite utilizatorilor să se bucure de un streaming fluid la rezoluții 4K UHD. Performanța WiFi este optimizată și mai mult cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect. Pentru o stabilitate solidă, WiFi Stabilizer filtrează orice interferențe wireless, iar WiFi SmartConnect asigură selectarea automată a celei mai bune surse WiFi de către ZenBook Flip S.

Sistem de anulare a zgomotului

ZenBook Flip 13 UX363 este recomandat pentru utilizatorii care participă la discuții online. ZenBook Flip 13 UX363 este dotat cu un microfon cu sistem de anulare a zgomotelor, care asigură o reproducere a vocii cu o claritate de cristal în apeluri telefonice și în videoconferințe online.

Software MyASUS

Cea mai recentă versiune a portalului software MyASUS le permite utilizatorilor să profite la maximum de laptopul lor. MyASUS se ocupă de actualizarea driverelor și menținerea la zi a sistemului.