HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Flip S UX371 este disponibil în România
ZenBook Flip S UX371

ASUS ZenBook Flip S UX371 este disponibil în România

Laptopul ASUS ZenBook Flip S UX371 cu ecran OLED 4K UHD rabatabil este disponibil în magazinele din România. Noul model are un design premium, cu finisaje metalice și nuanțe de cupru roșu pe marginile prelucrate. Balamaua rezistentă 360° ErgoLift permite laptopului să fie folosit în modurile laptop, tabletă, stand sau cort – sau orice altă poziție intermediară. Configurațiile sunt bazate pe platforma Intel Evo fiind o combinație de design modern, performanță și eficiență garantată.

Vezi oferta 1 online Vezi oferta 2 online

Subțire, elegant și ușor

ZenBook Flip S UX371 oferă portabilitate fără efort și versatilitate incredibilă datorită designului subțire și compact, cu o greutate de doar 1,2 kg și o grosime de doar 13,9 mm. Este laptopul perfect ce te însoțește oriunde pentru productivitate și creativitate.

Ecran tactil OLED 4K UHD cu margini ultra-subțiri

Ecranul OLED HDR cu rezoluții până la 4K UHD redă imagini excepțional de detaliate și realiste, cu acuratețe superioară a culorilor. Validat PANTONE și acoperind 100% spectrul de nivel cinematografic DCI-P3, ecranul este de asemenea certificat VESA DisplayHDR 500 True Black. Cu suport complet pentru stylus-ul activ opțional cu 4.096 de niveluri de presiune ASUS Pen și pentru Windows Ink, ZenBook Flip S este laptopul recomandat pentru orice deplasare.

Performanțe incredibile

ZenBook Flip S UX371 este disponibil pe piața din România în configurații echipate cu procesoare Intel Core i7 din generația a 11-a, până la 16GB de memorie RAM, grafică Intel Iris Xe și unități de stocare SSD M.2 NVMe rapide cu o capacitate de până la 1TB. Noul laptop convertibil permite o conexiune facilă la toate perifericele recente, fiind dotat cu un set complet de porturi I/O, inclusiv un port HDMI, două porturi ultra-rapide USB-C Thunderbolt 4 și un port USB 3.2 Gen 1 Type-A.

ZenBook Flip S include ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent.

Soluția WiFi 6 (802.11ax) integrată în ZenBook Flip S permite utilizatorilor să se bucure de un streaming fluid de video online la rezoluții 4K UHD și de transferuri de date la viteze mai rapide decât cele prin cablu, de până la 2,4 Gbps. Performanța WiFi este optimizată și mai mult cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect.

ZenBook Flip S UX371

ZenBook Flip S UX371

Sunet Harman Kardon

Pentru a putea echipa modelul ZenBook Flip S cu un sistem sonor de neegalat, echipa ASUS Golden Ear a conlucrat cu specialiștii în sisteme dedicate audiofililor de la Harman Kardon, rezultatul fiind un set de difuzoare stereo de înaltă calitate ce oferă o experiență audio surround de calitate cinematografică.

Configurații

ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HL003R echipat cu procesor Intel Core i7-1165G7, ecran OLED 4K, 16GB memorie RAM și SSD de 1TB. ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HR017R cu procesor Intel Core i7-1165G7, ecran LCD FHD, 16GB memorie RAM și SSD de 1TB. Modelul ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HR010R bazat pe un procesor Intel Core i5-1135G7, ecran LCD FHD, 8GB memorie RAM și SSD de 512GB.

Toate configurațiile de mai sus beneficiază de WiFi 6 (802.11ax) și pot fi găsite în magazinele specializate din țara noastră.

Prezentare video ASUS ZenBook Flip S UX371