HomeStiriCum realizăm o fotografie la 360 de grade cu ZenFone 7 ?
ZenFone 7 Pro excelează în DXOMARK Benchmark Performance

Cum realizăm o fotografie la 360 de grade cu ZenFone 7 ?

Fotografierea panoramică face parte din arsenalul multor telefoane inteligente fără să mai poată fi considerată un element de noutate. Cu toate îmbunătățirile software, o fotografie panoramică nu îndeplinește întotdeauna condițiile minime de calitate pentru a fi păstrată în memoria telefonului. Cele mai multe probleme sunt ridicate de imposibilitatea rotirii ușoare a telefonului și de tremuratul mâinii.

Noul sistem de cameră rotativă Flip Camera, al telefonului ASUS ZenFone 7, permite realizarea unei fotografii panoramice perfecte. Utilizatorul nu se va roti încercând să mențină telefonul cât mai stabil, ci va sta nemișcat în timp ce modulul foto va fi rotit de motorașul pas cu pas.

ZenFone 7 Flip Camera

Modulul foto de pe ZenFone 7 include o cameră Sony IMX686 cu obiectiv larg de 64 MP, o cameră Sony IMX363 cu obiectiv ultra-larg de 12 MP și o cameră tele cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă posibilitatea de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilități EIS. Flip Camera include multe funcții unice, inclusiv modul Free-angle, care le permite utilizatorilor să creeze cu ușurință imagini capturate din unghiuri speciale, Auto Panorama pentru imagini panoramice motorizate care evită imaginile blurate și Motion Tracking video.

Capacitățile foto ale telefonului ASUS ZenFone 7 au fost apreciate și de specialiștii DXOMARK. Aceștia au acordat un scor general de 115 în DXOMARK, un scor general selfie de 101 și un uimitor scor de top selfie video de 96.