HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Duo UX481 este disponibil în România
ASUS ZenBook Duo UX481

ASUS ZenBook Duo UX481 este disponibil în România

Celebrul laptop ASUS ZenBook Duo UX481 cu ScreenPad Plus este disponibil în magazinele din România. Recent premiat de Good Design Award, ZenBook Duo UX481 face parte dintr-o categorie restrânsă de produse, menite să schimbe modul în care ne raportăm la calculatoarele portabile.

Vezi prețul pentru ASUS ZenBook Duo UX481!

Premiul Good Design Award evidențiază angajamentul continuu al ASUS pentru inovația și proiectarea de calitate, precum și construcția excelentă a noului ZenBook Duo UX481.

Mai compact și mai puternic!

Pentru profesioniștii din creație ce solicită un design cu ecran secundar mai mic, ZenBook Duo de 14 inci este alegerea perfectă. Având la bază procesoare complet noi ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a zecea și grafică GeForce MX250, acesta integrează un ecran FHD NanoEdge validat PANTONE și un ScreenPad Plus. Asemeni modelului ZenBook Pro Duo, acesta oferă conectivitate ultra-rapidă, fiabilă, de care profesioniștii și-o doresc cu Intel Wi-Fi 6 (Gig+).

ASUS ScreenPad Plus este un ecran tactil întins pe întreaga lățime a carcasei. O serie de aplicații integrate, deosebit de utile te ajută să-ți îmbunătățești productivitatea. Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar scriere de mână (Handwriting) îți permite să introduci text într-o manieră intuitivă.

ASUS ZenBook Duo UX481FL este disponibil în magazinele din țara noastră la un preț de aproximativ 6.209 lei (cu toate taxele incluse). Laptopul cu prețul de mai sus este bazat pe un procesor Intel Core i7-10510U cu frecvențe de până la 4.9GHz, are 8GB de memorie RAM, accelerator grafic NVIDIA GeForce MX250 2GB și un SSD de 512GB.