HomeProduseLaptopuriZenBook Pro Duo și ZenBook Duo au fost premiate pentru design
ASUS ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo Good Design Award

ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo au fost premiate pentru design

ASUS a anunțat că patru dintre produsele sale au câștigat prestigiosul Design Awards drept recunoaștere a excelenței în design și inginerie. Printre acestea se numără laptopurile ZenBook Pro Duo (UX581) și ZenBook Duo (UX481) alături de stația de lucru ProArt Station PA90 și sistemul PE200U. Premiile evidențiază angajamentul continuu al ASUS pentru inovația și proiectarea de calitate.

Good Design Award este organizat de Japan Institute of Design Promotion (JDP) și este acum în cel de al 63-lea an. Acesta este unul dintre cele patru premii mari de design, recunoscute de International Design Alliance.

Excelență în design

ASUS ZenBook Pro Duo (UX581) este laptop ultraportabil inovator ce dispune de noul ASUS ScreenPad Plus, un ecran tactil secundar cu lățime completă, ce extinde capacitățile de interacțiune oferite de originalul ScreenPad.

ScreenPad Plus se integrează perfect cu ecranul principal și oferă posibilități nelimitate de creație pentru creatorii de conținut prin fluxurile de lucru ce îmbunătățesc productivitatea și multitaskingul facil. ZenBook Pro Duo furnizează performanțe extreme pentru creativitate fără efort cu procesoarele Intel Core din a noua generație și acceleratorul grafic NVIDIA GeForce RTX 2060. Acesta dispune de un touchscreen OLED HDR 4K UHD (3840 x 2160) validat PANTONE de 15,6” cu certificare VESA DisplayHDR TrueBlack 500.

Pentru profesioniștii din creație ce solicită un design cu ecran secundar mai mic, ZenBook Duo de 14” este alegerea perfectă. Portabilul suportă aceleași funcții ScreenPad Plus precum ZenBook Pro Duo, dar într-o carcasă mai ușoară și mai mică. Având la bază procesoare complet noi ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a zecea și grafică GeForce MX250, acesta integrează un ecran FHD NanoEdge validat PANTONE și un ScreenPad Plus. Asemeni modelului ZenBook Pro Duo, acesta oferă conectivitate ultra-rapidă, fiabilă, de care profesioniștii și-o doresc cu Intel Wi-Fi 6 (Gig+).