HomeProduseLaptopuriArtistul digital Nemanja Sekulic preferă ZenBook Pro Duo
ASUS ZenBook Duo UX481

Artistul digital Nemanja Sekulic preferă ZenBook Pro Duo

Un laptop bun devine un adevărat instrument de creație în mâinile unui artist. Atunci când un profesionist din industria graficii are pe mână un ASUS ZenBook Pro Duo cu Photoshop, rezultatele sunt pur și simplu impresionante.

Artistul digital Nemanja Sekulic ne face o mică demonstrație cu ZenBook Pro Duo, exemplificând modul în care putem folosi ScreenPad pentru a ne eficientiza munca.

De cele mai multe ori am nevoie de un al doilea ecran pentru a avea un spațiu mai mare pentru a-mi aranja instrumentele și toate elementele de care am nevoie pentru manipularea foto, iar ASUS ZenBook Pro Duo este o soluție excelentă, a spus Nemanja Sekulic, profesor și artist digital.

ASUS ZenBook Pro Duo oferă tot ceea ce e necesar pentru a rula cele mai bune aplicații de editare foto. Ecranul principal OLED NanoEdge 4K HDR are ramă îngustă pe toate cele patru laturi, rată de contrast de 100.000:1 și acoperire 100% DCI-P3. Spectrul de culoare DCI-P3 (utilizat în industria filmului) este tot mai preferat de profesioniștii din domeniul creației, imaginile de pe ZenBook Pro Duo arătând pur și simplu fantastic.

La debutul pe piața locală, utilizatorii au avut la dispoziție două configurații UX581GV, ambele cu procesor Intel Core i7-9750H cu 6 nuclee din generația a 9-a, 16GB RAM la 2666 MHz, accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2060 cu 6GB VRAM și sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 10 Pro. Diferența dintre cele două echipări constă în capacitatea de stocare a unității SSD de mare viteză: 512GB (PCIe 3.0 x2) sau 1TB (PCIe 3.0 x4). Recent au intrat pe piață și configurațiile cu procesor Intel Core i9.

Creați cu ZenBook Pro Duo – Testimonial

Aflați mai multe despre creațiile digitale ale lui Nemanja Sekulic pe canalul său de YouTube.