HomeProduseLaptopuriASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): companionul care dă dependență
Zenbook 14 OLED UX3402

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): companionul care dă dependență

Un laptop cu ecran OLED redă imaginile la un nivel elevat de acuratețe și fidelitate, iar portabilitatea și performanțele puternice nu fac decât să sporească dependența pe care o vei căpăta. Și tot ce ai nevoie pentru a te convinge de asta e un laptop puternic și compact precum Zenbook 14 OLED UX3402, cu un design care îți taie respirația, elegant atemporal și în pas cu vremurile.

Măsurând doar 16,9 mm în grosime și numai 1,39 kg în greutate, poți lua laptopul cu tine oriunde. În plus, te vei bucura de imagini perfecte pe ecranul tactil OLED HDR NanoEdge cu rezoluție 2,8K, raport de aspect 16:10, până la 550 de niți luminozitate, validare PANTONE pentru acuratețea culorilor și o acoperire de 100% a gamei cinematografice DCI-P3, pentru culori deosebit de vii.

Vezi oferta online

Performanța nu este o problemă, ci o stare

ASUS Zenbook 14 OLED

ASUS Zenbook 14 OLED

Zenbook 14 OLED îți oferă performanțe superbe, alimentate de cele mai recente procesoare Intel Core™ de a 12-a generație, o grafică integrată Intel Iris Xe, 16 GB RAM și un SSD PCIe 3.0 de 1 TB. În plus, beneficiază și de o baterie de 75 Wh cu autonomie de lungă durată. Indiferent ce sarcină ai de îndeplinit, UX3402 este pregătit să îți ofere toată puterea de multitasking de care ai nevoie, iar cel mai recent WiFi 6E (802.11ax) îți oferă conexiuni wireless de clasă gigabit.

Design axat pe utilizator

ASUS Zenbook 14 OLED

ASUS Zenbook 14 OLED

Designul axat pe utilizator include funcții precum conectarea printr-o singură atingere cu un senzor de amprentă integrat în butonul de pornire, noile tastaturi și touchpad-uri ASUS ErgoSense și ASUS NumberPad 2.0 pentru introducerea ușoară a datelor. Capacul este inspirat de măiestria atemporala Kintsugi, laptopul fiind disponibil în două teme noi fresh: Ponder Blue și Aqua Celadon.

Autonomie mare, conectică variată și rezistență

Nu trebuie să intri în panică dacă prizele de curent sunt insuficiente sau inaccesibile: bateria de 75 Wh a lui Zenbook 14 OLED te poate menține productiv pentru până la 18 ore. Și când vine timpul să reîncarci, nu trebuie să îți încetinești ritmul – este nevoie de numai 49 de minute pentru a reîncărca bateria la un nivel de 60%.

Zenbook 14 OLED este dotat cu toate porturile I/O de care ai nevoie pentru o conexiune ușoară la dispozitivele și perifericele tale. Cele mai recente porturi ultra-rapide Thunderbolt™ 4 USB-C acceptă încărcare rapidă, afișaje externe 4K UHD și transferuri de date de până la 40 Gbps9. Soluția de conectivitate mai include un port HDMI și un port USB 3.2 Gen 2 Type-A, alături de un cititor de carduri microSD . Comunicațiile și conexiunile audio sunt asigurate de conectorul audio mixt.

Zenbook 14 OLED a fost proiectat pentru a satisface cerințele ultra-solicitante ale standardului militar american MIL-STD-810H pentru rezistență și durabilitate. A fost supus unui regim nemilos de testare, pentru a asigura buna sa funcționare în medii dificile, inclusiv teste de cădere în timp ce era pornit, teste de vibrații și de funcționare la extreme de umiditate, de altitudine și de temperatură. Zenbook 14 OLED a trecut cu succes și extrem de solicitantele teste interne ASUS, care depășesc cu mult standardul stabilit de industrie.

Urmărește un clip video cu ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402)

Vezi oferta online