HomeProduseLaptopuriASUS E406: Un laptop practic pentru sarcinile tale de zi cu zi
ASUS E406

ASUS E406: Un laptop practic pentru sarcinile tale de zi cu zi

Laptopurile dedicate sarcinilor simple trebuie să fie accesibile tuturor. ASUS E406 este un laptop cu un hardware testat din punct de vedere al fiabilității, care îndeplinește cu succes sarcini de bază cum ar fi navigarea pe Internet, trimiterea de email-uri, editarea de documente sau comunicațiile video pentru școala online.

În perioada în care cursurile școlare iau forme online, a apărut necesitatea unui al doilea laptop, care să preia această sarcină. Cum modelele de gaming sau cele business nu au prețuri tocmai accesibile familiilor cu mai mulți copii, laptopuri fiabile precum ASUS E406 au reprezentat cea mai bună alegere.

Configurația laptopului ASUS E406

E406 este extrem de portabil având o grosime de 17,6 mm și o greutate de numai 1,3 kg. Ecranul NanoEdge are o margine subțire de numai 7,8 mm și un raport ecran/corp de 76,5%, pentru a reduce dimensiunile generale ale portabilului.

Laptopul ASUS E406, în versiune E406NA-EK026T, dispune de un procesor Intel Celeron N3350, cu viteze de până la 2,4 GHz, ecran Full HD de 14 inchi, 4GB memorie RAM și cititor de carduri micro SD.

Vezi oferta online

De asemenea, dispune de Wi-Fi 802.11ac pentru viteze de până la 6x mai rapide decât 802.11n. Laptopul E406 oferă tehnologii ASUS prezente pe gamele superioare. ASUS SonicMaster și ASUS AudioWizard oferă o combinație perfectă de hardware, software și tuning concepute cu scopul de a vă oferi cea mai bună experiență audio.