HomeProduseLaptopuriPregătit de drum? Vezi noul ASUS VivoBook X403 și cadoul surpriză
VivoBook 14 X403FA Silver Blue

Pregătit de drum? Vezi noul ASUS VivoBook X403 și cadoul surpriză

Pregătirile pe vacanță sunt în toi, iar în geamantan își fac loc tot felul de lucruri care aglomerează portbagajul sau cala avionului, după caz. În lumea aviației se spune că dacă ar fi acceptate toate bagajele pe care și-ar dori pasagerii să le transporte, avionul nu s-ar mai ridica de la sol. Suntem în plină pandemie, avioanele stau la sol din alte cauze, dar gândul ne zboară oricum la mult dorita vacanță… Iar unora dintre noi și la un laptop nou!

De pildă, la un VivoBook 14 X403 – o surpriză plăcută din toate punctele de vedere. Formele sale compacte, construite în jurul ecranului NanoEdge de 14 inchi și greutatea redusă îl fac o prezență discretă printre bagaje. Portabilul are la bază un procesor Intel Core i7, alăturat unei memorii RAM de 16GB. SSD-ul de 1TB este perfect pentru încărcarea rapidă a aplicațiilor și transferul într-un timp scurt a fotografiilor de vacanță. De asemenea, Wi-Fi dual band (802.11ac) oferă performante online super rapide.

VivoBook 14 X403 are porturi USB 3.2 și USB 2.0, ieșire HDMI și cititor de carduri SD, astfel încât să poți conecta cu usurință toate perifericele, monitoarele și proiectoarele fără nicio problemă.

Promoția îți aduce un rucsac cadou la achiziția unui VivoBook 14 X403

Pentru acest model, ASUS are o ofertă extraordinară la început de vacanță. Laptopul este disponibil la ofertă împreună cu rucsacul ASUS Nereus, oferit drept cadou. Nereus este un rucsac de calitate, prevăzut cu zone de protecție și materiale rezistente și plăcute la atingere. Dimensiunile rucsacului sunt de 450 x 315 x 120mm, prin urmare vei putea transporta atât laptopul cât și încărcătorul și mouse-ul.

Vezi oferta pentru VivoBook 14 X403