HomeProduseDesktopuriIntră în joc alături de un desktop ROG Strix GA15 (G15DH)
Desktop de gaming ROG Strix GA15 (G15DH)

Intră în joc alături de un desktop ROG Strix GA15 (G15DH)

Partenerii de competiție trebuie să fie la fel de buni ca tine. Desktop PC-ul ROG Strix GA15 (G15DH) este un sistem de gaming performant care nu te lasă la greu, indiferent cât de rapidă este luptă.

Modelul ROG Strix GA15 (G15DH) este echipat cu un procesor AMD Ryzen 7-3700X cu opt nuclee și frecvențe de vârf de până la 4,40 GHz. Sistemul de operare Windows și jocurile sunt stocate pe un SSD M.2 NVMe cu capacitatea de 1TB, în timp ce memoria RAM de 16GB este utilă mai ales atunci când lucrăm cu fișiere de mari dimensiuni. Acceleratorul grafic NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER cu 8GB memorie video este punctul forte al acestui desktop de gaming. Practic orice joc nou din clasa AAA va rula la un framerate ridicat fără ca tu să-ți faci probleme că nu vei ține pasul cu adversarii.

Carcasa dispune de grile de admisie a aerului ce sunt camuflate. Sticla special concepută cu ecranare EMI îți dă voie să privești în interiorul carcasei pentru a vedea la lucru componentele foarte puternice ale sistemului.

Republic of Gamers a proiectat anumite detalii pentru jucătorii împătimiți. Mânerul pentru transport încorporat și suportul pentru căști îți mențin stația de luptă portabilă și bine organizată. Soluția de iluminare Aura Sync, ce poate fi personalizată, îi permit fiecărui jucător să-și pună în evidență stilul individual.

Vezi oferta pentru desktopul de gaming ROG Strix G15DH