HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Pro 15 pare desprins din filmele SF
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

ASUS ZenBook Pro 15 pare desprins din filmele SF

ASUS ZenBook Pro 15 (UX580) este un notebook cu adevărat revoluționar, desprins parcă dintr-un film science fiction. Elementul principal care captează atenția este noul touchpad, transformat acum într-un ecran tactil cu o mulțime de funcții și comenzi aflate la îndemâna utilizatorului.

ZenBook Pro este o familie de laptopuri de înaltă performanță, echipate cu Windows 10, destinate utilizatorilor profesioniști. Seria introduce noul ScreenPad futurist – o inovație ASUS ce revoluționează modul în care utilizatorii muncesc și interacționează cu laptopul lor. ScreenPad combină în mod inteligent un touchscreen color, de înaltă rezoluție, ce oferă noi modalități de a interacționa în mod inteligent atât cu aplicațiile Windows, cât și cu și programele dedicate, numite aplicații ScreenPad.

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ScreenPad dispune de funcții adaptive, cu instrumente dependente de context, pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru și productivitatea și este complet personalizabil, permițând utilizatorilor să-și individualizeze experiența de lucru. Aplicațiile suportate în mod curent includ: Microsoft Word, Excel, PowerPoint și YouTube, în curs de pregătire fiind alte aplicații populare precum ASUS Sync, care le va permite utilizatorilor să controleze telefonul via ScreenPad.

ScreenPad oferă, de asemenea, o excelentă oportunitate pentru dezvoltatori de a crea noi aplicații dedicate sau moduri de integrare a aplicațiilor desktop, oferind utilizatorilor posibilități nelimitate.

ZenBook Pro 15 este un model profesional cu procesoare Intel Core i9, hexa-core, din cea de a opta generație, acceleratoare video GeForce GTX 1050Ti, SSD-uri PCIe x4 de 1TB, porturi Thunderbolt 3 și Wi-Fi de clasă gigabit. Fișierele multimedia devin mult mai captivante grație panoului 4K UHD NanoEdge, de 15,6 inci, validat PANTONE cu acoperire de 100% a spectrului de culoare Adobe RGB, cu acuratețe a culorii ∆E (Delta-E) < 2.0 și sistem audio certificat Harmon Kardon. Noul model are un finisaj metalic, disponibil în culorile Deep Dive Blue și Rose Gold, exemplificând designul ZenBook și spiritul de eleganță, sofisticarea și precizia construcției.

 

Modelul UX580GE este așteptat în România în cel de-al treilea trimestru din 2018, prețurile pornind de la aproximativ 8000 de lei (TVA inclusiv).