HomeStiriASUS VivoBook Pro 15 reliefează eleganța metalului
ASUS VivoBook Pro 15

ASUS VivoBook Pro 15 reliefează eleganța metalului

ASUS VivoBook Pro 15 este un laptop ușor și performant, motorizat de cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7. Fiecare model ASUS VivoBook Pro 15 este construit într-o carcasă din aluminiu, ce trece printr-o serie de etape laborioase de prelucrare, până ajunge la forma și complexitatea dorită de proiectanți.

Ecranul FHD 1080p, cu diagonala de 15 inci, acoperă 100% din spectrul de culoare sRGB, iar acceleratorul video NVIDIA GTX 1050 are forța brută cerută de jocurile cele mai populare. ASUS a apelat la Harman Kardon pentru a dezvolta sistemul de sunet al portabilului, astfel că VivoBook Pro 15 nu este numai performant ci oferă și un sunet de calitate.

Memoria RAM DDR4 de 16GB este foarte utilă în rularea simultană a multiplelor aplicații, necesare unui profesionist în munca sa de zi cu zi. Având un procesor puternic la dispoziție și 16GB de memorie RAM, utilizatorul va avea mai multă încredere în laptopul său și se va asigura că portabilul își va păstra relevanța în anii ce vor urma.

Conectori ASUS Vivobook 15

Conectori ASUS Vivobook 15

ASUS VivoBook Pro 15 oferă o gamă largă de opțiuni de conectivitate incluzând noile porturi USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 și HDMI, alături de un cititor de carduri. Clipul de mai jos ne prezintă principalele caracteristici ale unui laptop ce nu poate lipsi de pe raftul unui magazin IT.

Prezentare ASUS VivoBook Pro N580