HomeCampanii si concursuriUn spectator de la Media Music Awards 2017 a câștigat un telefon ZenFone 4 Selfie

Un spectator de la Media Music Awards 2017 a câștigat un telefon ZenFone 4 Selfie

ASUS susține industria muzicală din România și încurajează evenimentele muzicale desfășurate în țara noastră. Cea de-a șasea ediție a Media Music Awards a avut loc marți, 3 octombrie 2017, în premieră în București, pe terasa ParkLake, în fața unui public numeros. Cei mai de succes artiști din România au fost premiați și au susținut recitaluri de neuitat pe scena impozantă. Media Music Awards a debutat cu tradiționala ceremonie Green Carpet. Pe gazonul verde și-au făcut apariția artiștii și invitații VIP, cu toții etalându-și ținutele vestimentare, respectând de această dată dress code-ul Cool Vibe.

Spectatorii de la Media Music Awards 2017, care s-au înscris la concursul #WeLovePhoto și au răspuns corect la cele trei întrebările despre noile telefoane ZenFone 4 au avut șansa să câștige un smartphone ZenFone 4 Selfie. Răspunsurile corecte sunt următoarele:

  1. Care este sloganul noii serii de telefoane ZenFone 4?
    #WeLovePhoto
  2. Câți MegaPixeli are camera frontală/selfie a noului ZenFone 4 Selfie (ZD553KL)?
    20 MP
  3. Ce capacitate are bateria telefonului ZenFone 4 Max (ZC554KL)?
    5000 mAh

Telefoanele ZenFone 4 Selfie dispun de două camere de calitate amplasate frontal și de un software pentru procesarea imaginii care facilitează realizarea selfie-uri reușite și de wefie-uri extinse, în orice scenariu. Noua aplicație SelfieMaster aplică efecte de înfrumusețare în timp real fotografiilor selfie, clipurilor video și transmisiilor live, în timp ce modul Beauty al camerei oferă ajustări de calitate profesională cum ar fi îndulcirea tonurilor tenului, corecții la nivelul ochilor și echilibrarea trăsăturilor feței – totul cu câteva atingeri.

ZenFone 4 SelfieAflă mai multe detalii despre gama ZenFone 4

Câștigătorul campaniei

Câștigătorul acestei campanii este Stelian Nurciu, care câștigat în urma tragerii la sorți un telefon ZenFone 4 Selfie.