HomeProduseLaptopuriASUS VivoBook K533: Procesor Intel și culori vii
ASUS VivoBook S15

ASUS VivoBook K533: Procesor Intel și culori vii

ASUS VivoBook K533 atrage cu siguranță atenția prin culorile moderne, textura finisajelor și forma fluidă. Variantele de culori unice ale modelului VivoBook K533 sunt complet ieșite din tipare, oferind nuanțe expresive prin care utilizatorii își exprimă mai bine stilul personal.

Afișajul de tip NanoEdge, cu margini foarte subțiri, oferă o experiență de utilizare foarte captivantă, micșorând totodată volumul portabilului. În plus, panoul său Full HD de 15,6 inchi oferă unghiuri largi de vizualizare și un nivel excepțional de reproducere a culorilor, pentru imagini cu adevarat puternice și vii. VivoBook K533 stă foarte bine și la capitolul sunet grație sistemului audio certificat Harman Kardon.

Vezi oferta pentru ASUS VivoBook K533

Laptopul ASUS VivoBook K533, în varianta K533 FL-EJ147, este dotat cu un procesor Intel Core i7-10510U din generația a zecea, cu frecvențe de până la 4,9GHz. Acceleratorul grafic NVIDIA GeForce MX250 cu 2GB ar trebui să vină în sprijinul celor nostalgici, care deschid ocazional câte un joc de care s-au îndrăgostit, în timp ce memoria RAM de 8GB asigură rularea fluidă a pachetului Office. Datele sunt stocate pe o unitate SSD de 512GB, utilizatorul având posibilitatea să instaleze sistemul de operare Windows 10 și aplicațiile pe care le consideră necesare.

ASUS VivoBook K533 oferă viteze mari pentru conexiunea Wi-Fi, având integrat un modul Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) pentru transferul mai rapid al fișierelor de dimensiuni mari, nivel de răspuns mai rapid în jocurile online și convorbiri video deosebit de cursive.