HomeStiriGaming mobil pe diagonală mare: ASUS TUF A17 FA706
ASUS TUF Gaming A17

Gaming mobil pe diagonală mare: ASUS TUF A17 FA706

Jocurile noi solicită laptopuri serioase și durabilitate extremă în condiții de utilizare reale. Laptopul de gaming TUF Gaming A17 este pregătit pentru jocuri din generația nouă fiind echipat cu procesoare puternice și cele mai performante acceleratoare grafice.

ASUS TUF A17 FA706IU-H7015 dispune de un procesor AMD Ryzen 7 4800H cu 8 nuclee, cu frecvențe de până la 4,2GHz, 16GB memorie RAM, SSD NVMe PCIe de 1TB și un accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 1660Ti cu 6GB. Fiind un laptop cu diagonala de 17,3 inchi, ASUS TUF A17 FA706 are suficient spațiu la interior pentru adăugarea de noi module. Schimbarea modulelor de memorie RAM sau a unităților SSD a fost simplificată datorită carcasei cu deschidere simplă, ce oferă accesul rapid la conectori. Utilizatorul poate schimba memoriile RAM sau poate chiar să adauge o unitate SSD rapidă.

Vezi oferta ASUS TUF A17 FA706

Sistemul de răcire este generos dimensionat pentru a elimina căldura produsă de procesor și acceleratorul video. Mai mult, acesta are o funcție de auto-curățare prin care praful este eliminat de la interior, fără să se formeze acumulări care ar bloca radiatoarele.

ASUS acordă o importanță deosebită conexiunilor. Laptopul oferă interfețe RJ45, audio analog 3.5mm, USB 3.2 Gen 2 Tip-C cu G-SYNC activat, DisplayPort 1.4 și un HDMI 2.0b ce poate scoate semnal 4K Ultra HD pentru televizoarele cu ecran lat.

La exterior, ASUS TUF A17 FA706 este îmbrăcat într-un gri discret numite Fortress Gray sau într-o carcasă cu accente Bonfire Black. Modelul fagure foarte subtil din jurul bazei oferă un plus de stabilitate, reflectând în acelasi timp elementele de ranforsare hexagonale din jurul carcasei.