HomeProduseLaptopuriAlege ASUS Vivobook 16X OLED K3604ZA pentru experiența multimedia
Laptopul ASUS Vivobook 16X OLED

Alege ASUS Vivobook 16X OLED K3604ZA pentru experiența multimedia

ASUS Vivobook 16X OLED K3604ZA este laptopul „bun la toate”, fiind echipat cu procesor Intel Core i7-1260P, grafică Intel Iris Xe, 16 GB RAM, stocare pe SSD M.2 NVMe PCIe 4.0 de 512GB și conectivitate WiFi 6E de mare viteză. Laptopul poate fi transportat în aproape orice rucsac destinat celor de 15 inchi și îți va oferi un spațiu vizual maximizat oriunde te oprești. În continuare îți prezentăm câteva facilități pentru care recomandăm achiziția lui K3604ZA, surprinse și în clipul video.

Ecranul OLED 4K și rame NanoEdge

Ecranul este cu punctul forte al lui Vivobook 16X OLED. Dotările sale de ultimă generație îl plasează în fruntea clasamentului în ceea ce privește ecranele avansate disponibile pe piață. Pe lângă rezoluția 4K, ce garantează imagini clare și detaliate, și proporția de 16:10, ce adaugă un spațiu vertical optim pentru o productivitate sporită, acest ecran impresionează prin timpul său de răspuns incredibil de rapid de doar 0,2 ms, asigurând tranziții ale imaginilor fără întreruperi, ceea ce este esențial pentru conținutul dinamic. De asemenea, beneficiază de o acoperire completă a gamei de culori DCI-P3, oferind o reproducere a culorilor de calitate cinematografică.

Totodată, ramele NanoEdge ale ecranului sunt extrem de subțiri, accentuând experiența vizuală captivantă. Astfel, raportul ecran-corp atinge un procent impresionant de 86,73%.

Balamaua cu deschidere la 180°

Un alt aspect de design notabil și practic este reprezentat de balamaua cu deschidere la 180°, care permite plierea completă a ecranului pe masă, facilitând astfel partajarea conținutului cu colegi, prieteni sau clienți.

Procesor din seria P

Procesorul Intel Core i7-1260P din seria P a generației a 12-a aduce o putere considerabilă pentru sarcinile zilnice, beneficiind de 4 nuclee de performanță și 8 de eficiență. Este fin ajustat pentru a funcționa mai eficient din punct de vedere energetic, oferind astfel o autonomie extinsă a bateriei laptopului. Cu acest procesor, multitasking-ul devine un adevărat avantaj! Fiind parte din gama Intel Core i7, contribuie la rularea fără probleme a majorității aplicațiilor pe laptop. E important de menționat că este din seria P, ceea ce înseamnă că este mai puternic decât unul low voltage, indiferent de cât de nou este acesta.

Urmărește prezentarea completă a laptopului Vivobook 16X OLED K3604ZA