HomeStiriZenFone 7 Pro poate fi achiziționat în rate, în condiții avantajoase
ASUS ZenFone 7

ZenFone 7 Pro poate fi achiziționat în rate, în condiții avantajoase

ZenFone 7 Pro, cel mai recent smartphone lansat de ASUS, poate fi achiziționat acum la un preț mai bun, cu un sistem de rate avantajoase. Oferta este foarte bună dacă avem în vedere că ZenFone 7 Pro este bazat pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus și integrează 256GB memorie flash, așezată lângă 8GB de memorie RAM.

Ecranul AMOLED NanoEdge are diagonala de 6,67 inchi, rată de refresh de 90 Hz și un timp de răspuns de 1 ms pentru efecte vizuale captivante. Panoul oferă o acuratețe a culorilor Delta-E < 1, o gamă de culori de nivel cinema cu acoperire de 110% DCI-P3 și suport HDR10+ pentru detalii și culori ca în viața reală. Ecranele de tip AMOLED au culori vii, intense, interfața grafică a telefonului arătând mult mai bine. Vezi de ce e special ecranul AMOLED!

Vezi oferta ASUS ZenFone 7 Pro

Dincolo de puternica platformă mobilă Snapdragon 865 Plus, ZenFone 7 Pro oferă un sistem de camere foto cu totul deosebit. Modulul motorizat Flip Camera conține un număr de trei camere foto, ce pot fi folosite atât pentru auto-portretet (selfie), cât și pentru fotografiile de zi cu zi.

Camera principală de înaltă rezoluție integrează un modul foto Sony IMX686 de 64 megapixeli, cu unghi larg. O a doua cameră secundară cu senzor Sony IMX363, cu unghi ultra-larg, se ocupă de fotografiile de grup, unde încadrarea subiecților este mai dificilă. Totodată această cameră suportă fotografierea macro de până la 4 cm, pentru cadre apropiate incredibil de detaliate. A treia cameră are obiectiv tele, care oferă zoom optic 3X și până la 12X zoom total cu stabilizare optică a imaginii și o tranziție insesizabilă între camere, în timpul înregistrării. Camera cu unghi larg beneficiază de înregistrare video 8K 30 fps cu stabilizare electronică a imaginii, iar camera cu unghi ultra-larg oferă înregistrare 4K 60 fps.

Telefonul este alimentat de o baterie 5000 mAh ce oferă până la două zile de autonomie și suportă Quick Charge pentru încărcarea rapidă. Bateria este atent monitorizată pentru a preveni încărcarea excesivă și pentru a-i mări durata de viață.

Prezentare video ASUS ZenFone 7 Pro