HomeProduseLaptopuriASUS TUF Gaming FX705DY: Cel mai interesant laptop pentru fanii AMD!

ASUS TUF Gaming FX705DY: Cel mai interesant laptop pentru fanii AMD!

ASUS TUF Gaming FX705DY este cea mai bună veste pentru fanii mărcii AMD. FX705DY a fost primul laptop din lume care a integrat un procesor AMD Ryzen din generația a 2-a – Picasso – suficient de puternic pentru editare și gaming. Are 4 nuclee și 8 fire de execuție. Lucrează împreună cu un Radeon RX560X capabil că redea frame rate-uri fluide și grafica pretențioasă în jocuri cu rating AAA. Mai mult, tehnologia AMD FreeSync elimină artefactele și cadrele rupte și funcționează inclusiv pe un monitor extern compatibil prin HDMI.

Memoria RAM poate integra până la 32GB DDR4 la 2400 MHz. Pentru stocare, avem configurații care includ SSD de până la 512GB și harduri hibride de până la 1TB. Fiecare își va identifica modelul adecvat.

ASUS TUF Gaming FX705

ASUS TUF Gaming FX705

Puterea de procesare e acompaniată de o răcire cu două ventilatoare anti-praf care în modul liniștit operează la 35 de decibeli, în cel echilibrat la 45 Db, ca în Turbo să avem un zgomot 48 de decibeli. FX705DY poate oferi până la 7 ore redare video și peste 4 ore și jumătate în modul Work din PCMark 8. Autonomia pe bateria a fost îmbunătățită pentru întreaga zi de lucru, devreme ce în aplicații de birou, GPU-ul dedicat este dezactivat atunci când nu e folosit. Schimbul între FreeSync și GPU-ul integrat nu necesită nicio repornire.

Toate porturile laptopului sunt aliniate pe stânga, utilizatorii au la dispoziție două porturi USB 3.1, un USB 2.0, o ieșire HDMI 2.0, un RJ-45 pentru net și un combo audio jack pentru căștile cu microfon.

Urmărește prezentarea laptopului de gaming TUF Gaming FX705DY, ce cuplează a doua generație de procesoare AMD Ryzen și AMD Radeon-RX560X într-un pachet complet AMD la un preț cu adevărat competitiv. FX705DY nu este disponibil momentan în țara noastră, ci modelul cu ecran de 15″ – TUF Gaming FX505DY.

Prezentare video: TUF Gaming FX705DY cu procesor AMD Ryzen și AMD Radeon-RX560X