HomeStiriCampionul fotografiilor selfie: ZenFone 6!

Campionul fotografiilor selfie: ZenFone 6!

Telefonul ASUS ZenFone 6 are la bază cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 855, cu procesor octa core pe 7nm la 2.8GHz și până la 8GB memorie RAM. Procesorul de top furnizează modelului ZenFone 6 performanțe ultrarapide și ultrafluide, permițându-i să ruleze cu ușurință cele mai pretențioase aplicații și jocuri. Specificațiile de mai sus nu sunt singurele care au uimit audiența.

Care este cel mai bun telefon pentru Selfie?

La această întrebare avem un răspuns clar: ASUS ZenFone 6. Camera principală din sistemul rotativ are un senzor Sony IMX586 de 48 megapixeli, fiind cea mai puternică din lume conform unora dintre cei mai titrați specialiști în fotografia mobilă.

98 de puncte în benchmark-ul DxOMark Selfie

Drept recunoaștere a capabilităților sale în fotografia de tip selfie, Camera Flip din ZenFone 6 a obținut un punctaj total de 98 de puncte în benchmark-ul DxOMark Selfie. Acesta este în prezent cel mai mare scor global înregistrat, format dintr-o notă de 101 puncte pentru fotografia selfie și 93 de puncte pentru clipurile selfie.

Comentariile DxOMark spun că Flip Camera oferă detalii fine cu reducerea eficientă a zgomotului, culori plăcute și randarea tonurilor tenului, focalizare clară și expunere precisă pentru subiect.

Camera principală a lui ZenFone 6 dispune de cel mai recent senzor Sony IMX586 48MP cu diafragmă largă f/1.79 și tehnologie Quad Bayer pentru fotografii incredibile ziua și noaptea. Sistemul de focalizare automată 2×1 OCL PDAF furnizează cel mai bun focus și performanță anti tremur, iar camera secundară de 13MP și cu unghi larg de 125°, le permite utilizatorilor să încadreze în fotografie mai mulți prieteni și mai mult peisaj, cu corectarea distorsiunilor în tip real.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Modulul Flip Camera este fabricat dintr-un material avansat ce este cu 20% mai ușor decât oțelul inoxidabil, dar de patru ori mai rezistent. Pentru protecție suplimentară, un senzor de accelerație din modul detectează rata accelerării, permițând Flip Camera să întoarcă automat modulul într-o poziție sigură atunci când telefonul cade. Un motor pas cu pas, de precizie, rotește modulul camerei cu până la 180° din partea din spate spre poziția frontală.

Vezi oferta ASUS ZenFone 6 în România

VIDEO: Urmărește manifestul ZenFone 6