HomeProduseTelefoaneVal de aprecieri pentru ZenFone 6
Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Val de aprecieri pentru ZenFone 6

Noul telefon ASUS ZenFone 6, prezentat recent la Valencia, Spania, a surprins ziariștii din întreaga lume prin camera sa specială, ce se poate roti automat. ZenFone 6 introduce revoluționara cameră Flip, un modul rotativ cu camere duale, motorizat, ce servește drept cameră frontală și cameră principală. Cu această soluție inovatoare nu mai este nevoie de un decupaj pe ecran pentru obiective, mărind suprafața utilă. Totodată, camera Flip oferă aceeași rezoluție înaltă și capacități de fotografiere indiferent dacă este utilizată frontal sau pe spate.

Publicația online Go4IT.ro spune despre ASUS ZenFone 6:

ZenFone 6 este probabil cel mai surprinzător smartphone al primei jumătăţi de an 2019. Vorbim despre un dispozitiv cu hardware high-end, cu un design premium şi o cameră foto rabatabilă, care ţine loc şi de cameră de selfie, la nevoie.

ASUS ZenFone 6 a fost apreciat și de website-ul Dxomark.com unde telefonul a obținut 98 de puncte pentru camera foto în benchmark-ul DxOMark Selfie, având cea mai bună poziționare din gama sa. Acesta este în prezent cel mai mare scor global înregistrat, format dintr-o notă de 101 puncte pentru fotografia selfie și 93 de puncte pentru clipurile selfie. Practic, ZenFone 6 a depășit telefoanele high-end, deși prețul său îl poziționează în gama de mijloc. Află mai multe despre scorul obținut de ASUS ZenFone 6!

Ziariștii de la Gândul.info sunt uimiți de ASUS ZenFone 6:

Cum era de aşteptat, performanţele sunt foarte ridicate şi le depăşesc chiar, în testele sintetice, pe cele ale unor smartphone-uri cu preţ dublu. Telefonul pur şi simplu zboară şi este o plăcere să îl foloseşti.

ASUS ZenFone 6 ZS630KL

ASUS ZenFone 6 ZS630KL

Bogdan Petre, redactor al publicației online imidoresc.ro vorbește despre ZenFone 6:

Încă de când l-am scos din cutie și i-am dat drumul mi-a atras atenția superbul ecran de 6.4 inchi care nu are nicio gâlmă, nicio mustață sau breton, sus sau jos, nimic… Cool!

ZenFone 6 are la bază cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 855, cu procesor octa core pe 7nm la 2.8GHz și până la 8GB memorie RAM. Procesorul de top furnizează modelului ZenFone 6 performanțe ultrarapide și ultrafluide, permițându-i să ruleze cu ușurință cele mai pretențioase aplicații și jocuri.ASUS ZenFone 6 (ZS630KL) este disponibil în România de la finele lunii mai, prețurile pornind de la 2499 lei (cu toate taxele incluse).

Descoperă noul ASUS ZenFone 6