HomeProduseLaptopuriZephyrus S GX531GW este disponibil împreună cu un cadou ROG pe măsură
ROG Zephyrus S (GX531)

Zephyrus S GX531GW este disponibil împreună cu un cadou ROG pe măsură

Laptopul de gaming ASUS Zephyrus S GX531GW este disponibil împreună cu un cadou ROG la care nu v-ați fi așteptat. Versiunea Zephyrus S GX531GW-ES018R cu procesor Intel Core i7-8750H, ecran de 15,6″, 24GB memorie RAM, SSD de 512GB și accelerator grafic NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q 8GB este însoțită acum de o pereche de căști de gaming ROG Delta Core oferită cadou.

Vezi oferta ASUS!

Zephyrus S GX531GW este unul dintre cele mai subțiri laptopuri de gaming create vreodată. Cu o grosime cuprinsă între 14,95 și 15,75mm, Zephyrus S GX531 este suficient de portabil pentru a fi transportat la orice eveniment, fie că e vorba de un LAN Party sau de o excursie la munte. Prin simpla deschidere a capacului, laptopul creează un spațiu pentru o mai bună admisie a aerului, răcind puternicul accelerator grafic. Deși este foarte compact, ROG Zephyrus S oferă un nivel ridicat al performanțelor în jocurile AAA.

Procesorul Intel Core i7 din generatia a opta și placa video GeForce RTX 2080 cu design Max-Q oferă performanțe comparabile cu cele ale unui sistem desktop, în timp ce unitatea SSD NVMe de până la 1TB vă oferă accesul rapid la jocuri și la aplicațiile specializate.

ROG Zephyrus S trece testele interne de calitate și rezistă unor căderi accidentale de la înălțimea șoldului. De asemenea, îndeplinește cerințele standardului MIL-STD-810G pentru durabilitatea la vibrații, șocuri, altitudini mari și condiții extreme de mediu.

ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Zephyrus S (GX531)