HomeCampanii si concursuriASUS te invită să surprinzi primăvara cu un telefon Zenfone

ASUS te invită să surprinzi primăvara cu un telefon Zenfone

ASUS a lansat un nou concurs de fotografie, adresat posesorilor de telefoane Zenfone, prin care aceștia sunt invitați să surprindă primăvara. Astfel, fotografiile realizate în perioada 1 martie 2017 – 7 mai 2017, pot fi încărcate cu ajutorul formularului special (vezi link) creat în acest sens, alături de datele de contact. La acest concurs pot participa toți cetățenii români, care au împlinit vârsta de 14 ani, au reședința în România și posesă un act de identitate.

Cele mai frumoase poze surprinze cu Zenfone vor fi premiate după cum urmează:

  • locul #1: un week-end la ATRA Doftana (cazare 2 nopți / 2 persoane / demipensiune)
  • locul #2: un zbor cu elicopterul în zona de NV a Bucureștiului (pentru 2 persoane)
  • locul #3: două bilete la un concert al verii 2017 (la alegerea câștigătorului)
  • 5 mențiuni: câte o baterie externă ASUS ZenPower
  • 35 premii speciale pe Facebook: câte un „I’m Zenny” Bluetooth Selfie Stick

Pentru a fi validate în concurs, fișierele fotografiilor nu trebuie editate sau modificate, urmărindu-se păstrare informațiilor legate de telefon. La acest concurs nu se califică fotografiile realizate cu alte dispozitive, exceptându-le pe cele din gama ASUS ZenFone.

Cum vor fi acordate premiile?

Premiile concursului de fotografie ASUS Zenfone vor fi acordate după următorul mecanism:

Primele trei premii și cele 5 mențiuni vor fi acordate de juriu format din fotografi/bloggeri, conform regulamentului disponibil în fișierul PDF. Cele 35 de selfie stick-uri „I’m Zenny” vor fi acordate prin sondaje publice zilnice (1 versus 1) pe Facebook dintre cele mai frumoase 2 poze selectate de organizatori din cele primite în ziua anterioară. Participanții pot încărca una, două sau trei fotografii pentru a avea mai multe șanse de câștig. Dimensiunea maximă a unui fișier este 8MB.

Valoarea totală comercială a premiilor din cadrul acestei campanii este de 4200 lei (tva inclus).

Zenfone 3 – fotografii de calitate și filmări 4K

ASUS Zenfone 3 este un telefon din noua generație, echilibrat, cu un design premium, ce facilitează accesul majorității utilizatorilor la performanțele de top. ZenFone 3 este primul telefon dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu opt nuclee de procesare. Dispozitivul are conectivitate 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, grafică la nivel de PC și până la 4GB RAM.

Construit în jurul unui display Super IPS+, cu diagonala de 5.2” sau 5.5”, rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și luminozitate de până la 600cd/mp, ZenFone 3 oferă o experiență vizuală incredibilă în aplicații, clipuri video și jocuri mobile.

Telefonul ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16MP cu senzor de imagine Sony, stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe și stabilizare electronică a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmările video 4K.

ZenFone 3 – Agilitate, frumusețe și claritate