DESPRE CONCURS

UPDATE: Câștigătorii concursului de fotografie cu ZenFone #MyZenPet

Iată-ne ajunși la cea de-a cincea ediție a concursului de fotografii realizate cu telefoanele ASUS ZenFone. De această dată, tema este una specială, bucurându-i pe toți iubitorii de animale de companie. Fie că vorbim de pisici, câini, hamsteri, păsări sau alte necuvântătoare, toate fac parte din viața noastră, iar dragostea pentru ele trebuie transmisă mai departe… prin fotografii reușite. Suntem curioși să descoperim cadre foto desprinse din viața de zi cu zi, sugestive, amuzante și de ce nu, artistice.

Așadar, #MyZenPet este noua provocare foto, fotografiile acceptate în concurs fiind cele realizate cu orice model ZenFone în perioada 1 ianuarie – 8 mai 2018.

Fiecare participant, utilizator de ZenFone, poate înscrie în concurs maximum trei fotografii. Acestea trebuie să surprindă animale de companie (singure sau împreună cu stâpânii lor, portrete sau cadre dinamice etc). Juriul care va desemna cele mai frumoase 10 cadre este format din următorii bloggeri/fotografi: Radu Dumitru, Călin Stan, Vlad Eftenie și Bogdan Petre. Fiecare jurat își va publica pe blog propriul top.

Adițional jurizării, organizatorul va selecta periodic câte două fotografii (din cele primite până la data curentă) pentru fiecare din cele 20 de sondaje desfășurate pe pagina de Facebook ASUS România. Premierea în cadrul unui sondaj foto nu influențează jurizarea finală.

Perioada de înscrieri: 2 aprilie – 8 mai 2018 ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 mai 2018.

Regulamentul poate fi consultat aici în format PDF.

Important!

Fișierele imaginilor nu trebuie modificate, pentru a se păstra intacte informațiile legate de telefonul ZenFone folosit la fotografiere. Nu vor fi admise în concurs imagini capturate cu alte dispozitive în afara celor din gama ZenFone. Fiecare câștigător trebuie să poată proba paternitatea fotografiei și a telefonului. Totodată, este important ca adresa de email folosită la înregistrare să fie una activă și verificată periodic, pentru a putea răspunde mesajelor organizatorilor în momentul validării câștigătorilor.

PARTICIPĂ LA CONCURS, ÎNSCRIIND MAXIM 3 POZE

Oops! We could not locate your form.

LISTA CÂȘTIGĂTORILOR
PREMIILE EDIȚIEI #5

Locul 1 – Un telefon ASUS ZenFone 5 ZE620KL

Dedicat fotografiei mobile, ZenFone 5 le oferă utilizatorilor un mod mai simplu și mai inteligent de a capta și de a partaja fiecare moment magic. ZenFone 5 este primul smartphone disponibil la nivel global echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636, ce oferă un răspuns fluid, performanțe eficiente și capacități AI (Inteligență Artificială). ZenFone 5 are un sistem inteligent de camere duale ce se adaptează și învață, captând fotografii perfecte de fiecare dată.

Locul 2 – Un telefon ASUS ZenFone 5 Lite ZC600KL

ZenFone 5 Lite este alegerea perfectă pentru iubitorii de fotografie care vor să iasă din mulțime. Telefonul înlătură limitele privind creativitatea foto având o cameră principală de înaltă rezoluție – 20MP în față, 16MP în spate – și pentru prima dată, câte o cameră secundară cu unghi larg de 120°, atât pe spate, cât și pe față.

Locul 3 – ASUS ZenFone Max Plus (M1)

ASUS ZenFone 4 Max este un smartphone proiectat pentru functionare pe termen lung, ce va va insoti in orice aventura. Bateria sa cu o capacitate ridicata, de 5000mAh, cu sistem avansat de optimizare al consumului si camerele duale vor fi mereu la inaltimea cerintelor stilului vostru de viata, intotdeauna gata sa surprinda cele mai extraordinare momente.

Locurile 4-10 – Câte o baterie externă ZenPower Ultra

ZenPower Ultra este o baterie externă cu capacitate de 20100mAh, cu două porturi USB cu tehnologie Quick Charge, oferind o încărcare de 1,75 ori mai rapidă. La rândul ei, bateria se încarcă complet în doar 7,5 ore. Ledul o transformă într-o lanternă deosebit de utilă în călătorii.

20 de mențiuni – Câte o baterie externă ZenPower

 

Separat de premiile pentru cele mai bune 10 fotografii conform evaluării făcute de membrii juriului, vor fi acordate 20 de mențiuni speciale în cadrul sondajelor de pe pagina de Facebook. ASUS ZenPower este o baterie externă de mare capacitate, deosebit de utilă atunci când alte surse de energie cedează.