HomeReduceri și oferte specialeGaming fără limite, cu cele mai bune routere ASUS pentru gaming și streaming
Promoție routere ASUS - Gaming fara limite

Gaming fără limite, cu cele mai bune routere ASUS pentru gaming și streaming

Regula cardinală în cinematografie este: Show, don’t tell! Și pe bună dreptate, pentru că știm cu toții că o imagine face cât 1000 de cuvinte, nu? Dar pentru a-ți putea ilustra cum se cuvine abilitățile în gaming, pentru a face o recenzie a unui produs sau pentru a comenta în timp real orice tip de material filmat ai nevoie de un flux de streaming stabil și la o calitate cât se poate de bună. Degeaba ai exces de bandă, dacă nu o utilizezi cum trebuie, iar aici intră în scenă routerele, care sunt cruciale pentru a scoate tot ce se poate din conexiunea ta la internet. ASUS a ridicat asta la rang de măiestrie și îți propune acum în campania „Gaming fără limite” cele mai bune routere ASUS pentru streaming/gaming.

Pentru orice achiziție a unuia dintre produsele selectate, vei primi cadou un voucher STEAM în valoare de 25 €, 20 € sau 10 €, iar la unele modele și un mousepad ASUS ROG Seath, așa că, dacă ai tot amânat upgrade-ul de router, acum ar fi un moment optim să faci acest pas.

Campania se desfășoară în intervalul 14 – 20 martie și include următoarele modele: GT-AX11000, RT-AX89X, RT-AX92U(2-PK), GT-AX6000, RT-AX92U, RT-AX88U, RT-AX86U, RT-AX86S, GS-AX5400, GS-AX3000, RT-AC88U, TUF-AX5400, RT-AC85P și RT-AC68U.

Vezi oferta online

Mai jos trecem în revistă cele mai bune routere ASUS pentru gaming și streaming într-o selecție a momentului, corelată cu promoția „Gaming fără limite”.

ASUS TUF-AX5400

TUF Gaming AX5400 a fost conceput pentru a oferi conexiuni wireless și prin cablu stabile și rapide în medii cu densitate mare de dispozitive, de la laptopuri, smartphone-uri și console de jocuri, până la toate dispozitivele IoT din casa ta.

ASUS TUF-AX5400

ASUS TUF-AX5400

WiFi 6 oferă viteze wireless mai rapide cu ajutorul tehnologiilor OFDMA, BSS Colorare și MU-MIMO, sporind eficienta rețelei și împărțind echitabil lățimea de bandă WiFi. Este perfect pentru rețele aglomerate, cu multe dispozitive WiFi diferite. OFDMA permite semnalelor să călătorească mai departe decât în WiFi 5, iar cu o configurație MIMO 4×4 și antene separate pentru benzile de 2,4 și 5 GHz (pentru a reduce interferentele), alături de alte îmbunătățiri precum beamforming, care concentrează semnalul spre fiecare dispozitiv, TUF Gaming AX5400 va ajunge în fiecare colț al casei tale.

ASUS GS-AX5400

Este primul router ROG Strix, cu care poți obține un avantaj competitiv, cu cele mai rapide și mai fluide conexiuni WiFi pentru jocuri. Cu viteze WiFi ultra-rapide de până la 5400 Mbps, este pregătit pentru cele mai intense meciuri, iar cu efectele de iluminare ASUS Aura RGB complet personalizabile, arată și foarte bine.

ASUS GS-AX5400

ASUS GS-AX5400Portul dedicat jocurilor este un port LAN special care acordă automat prioritate oricărui dispozitiv cu fir conectat la el. Nu este nevoie să îl configurezi, trebuie doar să conectezi PC-ul sau consola de jocuri la portul de jocuri pentru a-l plasa în fruntea cozii și a obține o conexiune rapidă și stabilă. Gear Accelerator împiedică dispozitivele să se lupte între ele pentru lățimea de bandă, în vreme ce Game Boost este o funcție QoS adaptivă care prioritizează jocurile pentru a asigura cea mai mică latență posibilă. Cu uimitorul VPN Fusion poți utiliza simultan atât un VPN, cât și o conexiune obișnuită la internet.

ASUS RT-AX89X

ASUS RT-AX89X este un router WiFi dual-band 8×8 care oferă 1024-QAM pentru conexiuni wireless mult mai rapide. Cu o viteza totală de aproximativ 6000 Mbps – 1148 Mbps în banda de 2,4GHz și 4804 Mbps în banda de 5 GHz – routerul este de până la 2,8 ori mai rapid decât routerele 802.11ac 4×4 dual-band.

ASUS RT-AX89X

ASUS RT-AX89X

Opt porturi LAN Gigabit fac din RT-AX89X soluția ideală dacă ai mai multe dispozitive cu fir, cum ar fi sisteme NAS, PC-uri si switch-uri. Și dacă vrei să găzduiești o petrecere LAN la tine acasă, RT-AX89X face acest lucru posibil. RT-AX89X vine cu două porturi 10G, un port Base-T și un port SFP+, ceea ce înseamnă că sunt acceptate atât conexiunile 10G pe fibră, cât și pe cupru. Beneficiază de vitezele anunțate de ISP sau utilizează propria rețea LAN 10G între PC-uri și dispozitive NAS.

ASUS RT-AX86U

Routerul ASUS RT-AX86U oferă viteze WiFi ultra-rapide de până la 5700 Mbps și este dotat cu tehnologie avansată, inclusiv modul pentru jocuri mobile pentru o experiență în jocurile mobile fără întârziere, cu latență redusă. RT-AX86U îți aduce toate avantajele WiFi 6 (802.11ax) și funcționează perfect cu toate dispozitivele tale WiFi existente.

ASUS RT-AX86U

ASUS RT-AX86U

Poți minimiza întârzierea și latența pentru jocurile mobile cu doar o atingere în aplicația ASUS Router. De asemenea, cu GeForce NOW, serviciul de jocuri bazat pe cloud al NVIDIA, poți juca un joc GeForce în timp real, direct din cloud, pe toate dispozitivele tale. Routerele recomandate de GeForce NOW, cum este și acesta, asigură până la 90% din lățimea de banda WiFi dedicată jocurilor și sunt supuse testelor riguroase pentru a oferi cea mai buna experiență posibilă și o latență redusă pentru jocurile cloud.