HomeProduseConsole de gamingROG anunță primul său dispozitiv portabil de gaming cu Windows 11 – ROG Ally

ROG anunță primul său dispozitiv portabil de gaming cu Windows 11 – ROG Ally

Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Ally, un nou dispozitiv portabil incredibil de puternic, destinat jocurilor pe Windows 11. Bazat pe un procesor de ultimă generație AMD Ryzen™ din seria Z1, Ally poate rula cu ușurință atât jocuri AAA, cât și titluri indie. Un ecran tactil luminos și cu rată de reîmprospătare ridicată asigură faptul că jucătorii vor vedea cu claritate conținutul chiar și atunci când se joacă în aer liber. Ally este ușor de transportat și de manevrat pe parcursul întregii zile, datorită designului său de doar 608 grame și a mânerelor ergonomice.

Accesează site-ul evenimentului de lansare ROG Ally de pe 11 mai

Performanță incredibilă marca AMD

Cu un APU nou, special construit – AMD Ryzen™ din seria Z1 cu grafică RDNA™ 3, ROG Ally este pregătit să ofere performanțe nemaivăzute până acum în jocurile rulate pe dispozitive portabile. Jucătorii care preferă titlurile indie mai puțin solicitante sau jocurile AAA mai pretențioase din punct de vedere grafic, se pot bucura de toate acestea cu Ally. Sistemul termic Zero Gravity de la ROG facilitează acest lucru, cu ajutorul unei configurații cu două ventilatoare, un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu coeficient de frecare ridicat, asigurând că Ally va rămâne rece în orice orientare.

Performanța în gaming implică un ecran pe măsură, iar Ally nu dezamăgește. Echipat cu un panou Full HD (1080p) de 120 Hz cu suport FreeSync™ Premium, Ally oferă jucătorilor un afișaj cu o claritate supremă a mișcărilor în jocurile rapide, fără blocaje sau sacadări în cazul unei căderi bruște a FPS-ului. Ecranul are, de asemenea, o luminozitate maximă de 500 de niți, permițând jucătorilor să urmărească cu ușurință acțiunea, chiar și în medii mai pretențioase, cum ar fi în aer liber. De asemenea, acest afișaj cu ecran tactil permite navigarea fără probleme pe desktop-ul Windows atunci când jucătorii trebuie să schimbe setările sau să-și instaleze următorul joc.

Gaming total pe Windows 11

ROG Ally rulează Windows 11, ceea ce înseamnă că jucătorii pot accesa pe un singur dispozitiv toate bibliotecile producătorilor și serviciile de streaming de jocuri. Indiferent unde sunt disponibile cele mai recente și cele mai bune titluri, Ally îi poate conduce pe gameri spre victorie. Navigarea pe desktop-ul Windows este o experiență perfectă, fie prin intermediul joystick-urilor și butoanelor lui Ally, fie prin intermediul suportului robust Windows pentru ecrane tactile.

În plus, o ediție specială Armoury Crate debutează odată cu ROG Ally, fiind personalizată cu comutatoare rapide de mod de performanță, un lansator de jocuri, un software de monitorizare în timpul jocului, suport Aura Sync și multe altele. ROG oferă, de asemenea, o versiune de probă de 90 de zile a Xbox Game Pass Ultimate inclusă în pachet, oferindu-le utilizatorilor acces instantaneu la sute de jocuri extraordinare de la Xbox Game Studios, studiouri independente și blockbustere, chiar din momentul în care își pornesc dispozitivul ROG Ally.

Design ergonomic și ușor

Pentru un dispozitiv portabil, greutatea și ergonomia sunt esențiale. Inginerii ROG au dezvoltat și perfecționat cu minuțiozitate forma și greutatea dispozitivului ROG Ally până când au fost convinși că au creat aparatul perfect pentru a-l transporta pentru a te juca toată ziua. Cu o greutate de doar 608 grame, Ally nu va cântări niciodată greu în rucsacul sau în mâinile unui gamer, permițându-i acestuia să joace o mulțime de jocuri fără întreruperi și într-un mod cât mai confortabil.

Ergonomia lui Ally este îmbunătățită de mânerele sale, care au o textură triunghiulară unică în partea din spate, oferind gamerilor o priză solidă asupra aparatului, din orice unghi. Liniile stilistice ROG împodobesc partea dinspre palmă a mânerului, ajutând în același timp la reducerea oricărei alunecări accidentale.

Află mai multe la evenimentul de lansare a ROG Ally

Evenimentul oficial de lansare a lui ROG Ally va avea loc pe 11 mai, 2023. Te rugăm să participi pentru a afla mai multe despre specificațiile complete și prețuri. Prezentarea va începe la ora locală 17:00, și va fi urmată de o discuție cu Shawn Yen, Product Management Director of Gaming Business Unit de la ASUS, Roanne Sones, CVP, Head of Xbox Hardware, și Frank Azor, Chief Architect of Gaming Solutions and Gaming Marketing de la AMD, care vor vorbi despre povestea designului modelului ROG Ally și despre impactul acestuia asupra industriei jocurilor.

Accesează site-ul evenimentului de lansare ROG Ally de pe 11 mai