HomeProduseMonitoareROG Strix XG35VQ – cel mai performant monitor al acestui an!
ROG Strix XG35VQ

ROG Strix XG35VQ – cel mai performant monitor al acestui an!

Jocurile pe calculator au atins un nivel ridicat de realism și o grafică bine definită ce implică un hardware foarte performant. Viteza de succedare a unor imagini 4K, compuse de acceleratorul grafic într-un ritm amețitor, necesită un hardware cu capacități înalte de procesare de la un capăt la altul. Pentru a pune în valoare cele mai noi sisteme de gaming, ASUS a creat monitoarele de gaming ROG Strix XG32VQ și XG35VQ, două modele performante ce au fost prezentat în luna ianuarie 2018 la Consumer Electronics Show, în Las Vegas.

ROG Strix XG35VQ dispune de un panou cu diagonala de 35 de inci (90cm) ce are o curbură 1800R. În cuvinte mai simple, ROG Strix XG35VQ învăluie jucătorul, creând o atmosferă captivantă. ROG Strix XG35VQ mizează pe un grad de imersiune fără rival, cu un aspect lat de 21:9, ce oferă mai mult spațiu de joc față de un monitor WQHD, și o rezoluție UWQHD (3440 x 1440) ce crește gradul de realism, oferind texturi clare și detalii impresionante.

Sistemul de iluminare ASUS Aura Sync simplifică procesul de conectare al monitorului XG35VQ la alte componente și periferice, facilitând sincronizarea luminilor cu muzica și efectele sonore din jocuri. Sincronizarea este mai ușor de implementat prin instalarea software-ului Aura Sync pe un laptop sau desktop.

ROG Strix XG35VQ are o rată de refresh de 100Hz, oferindu-le utilizatorilor plusul necesar în jocurile de tip first-person-shooters, simulatoare auto, strategie în timp real și simulatoare sportive. Acesta integrează tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync), care minimizează ruperea cadrelor și latențele de intrare.

Modelul ROG Strix XG32VQ este disponibil în România la un preț de aprox. 3000 lei, iar ROG Strix XG35VQ va intra pe piața locală în luna februarie la un preț de aproximativ 4500 lei.

Prezentare video: ROG STRIX XG35VQ & XG32VQ