HomeStiriProgramul Aura SDK va oferi tot mai multe sisteme cu iluminat sincronizat
ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Programul Aura SDK va oferi tot mai multe sisteme cu iluminat sincronizat

La o scurtă perioadă după lansarea sistemului de iluminat Aura RGB, ASUS a anunțat programul Aura SDK. Acesta le permite dezvoltatorilor și partenerilor să integreze controlerul de lumini Aura în sistemele, dispozitivele și aplicațiile lor. Încă de la introducerea sa, ROG a adus numeroase îmbunătățiri pentru Aura SDK, furnizând mai multe posibilități și metode de control.

Laptopurile și desktopurile ASUS pot sincroniza sistemul propriu de lumini RGB cu cel al perifericelor oferite chiar și de către alte companii.

AIDA64, Tobii și Cooler Master sunt doar câteva dintre companiile cunoscute care oferă produse compatibile Aura, grație programului Aura SDK. AIDA64 este o aplicație de monitorizare a sistemului ce integrează iluminarea Aura prin intermediul Aura SDK, permițându-le utilizatorilor să vizualizeze informațiile despre sistem cum ar fi: temperatura GPU/CPU, vitezele ventilatoarelor și a rețelei pe dispozitivele Aura.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Partenerul hardware al ROG, Cooler Master, a prezentat un sistem de gaming ce utilizează Aura SDK pentru a integra o placă de bază Aura Sync și plăcile video cu dispozitivele Cooler Master, furnizând controlul luminilor prin intermediul softwareului MasterPlus+ de la Cooler Master.

Cum pot fi sincronizate luminile AURA RGB pe o placă de bază Z270 cu chipset

Desktopul ROG Strix GL12 integrează un panou lateral transparent și un set de lumini Aura Sync. Utilizatorii pot personaliza efectele luminoase ale panoului frontal apelând la nu mai puțin de 16 milioane de culori cu câteva efecte prestabilite. Prin panoul transparent se pot vedea componentele interne, incluzând blocul de răcire cu lichid și un logo luminos ROG. Pe lângă ROG Strix GL12, toate desktopurile și laptopurile ce dispun de Aura Sync le vor permite utilizatorilor să sincronizeze efectele luminoase cu tastaturile, mousii, căștile și alte accesorii pentru un aspect consistent care să reflecte stilul personal și acțiunea de pe ecran.

ROG GL12

ROG GL12