HomeStiriVizualul care te inspiră!

Vizualul care te inspiră!

O atmosferă plăcută de lucru aduce inspirație, de aceea cei care lucrează în design preferă să se înconjoare de lucruri frumoase care să-i binedispună. În mitologia greacă, muzele erau cele nouă fiice ale lui Zeus și ale Mnemosynei, considerate drept surse ale creației muzicale, ale dansului, ale poeziei și patroanele artelor în general. Marii artiști universali aveau propria muză, care îi inspira, muzele însele devenind mai târziu subiect de roman.

În spațiul nostru, românesc, una dintre cele mai cunoscute muze care l-au inspirat pe marele Constantin Brâncuși este Margit Pogany, o pictoriță româncă de origine maghiară, care a devenit model pentru celebra lucrare „Domnișoara Pogany”. Astăzi, lucrarea „Domnișoara Pogany” este estimată la mai multe milioane de dolari.

Arta și creația în general au evoluat de la epocă la epocă, ajungându-se într-o lume digitală, complexă, unde atelierul de lucru a devenit un birou echipat cu cea mai bună tehnologie. ASUS oferă tehnologie, puternică și practică, ce valorifică potențialul fiecăruia. Notebook-urile VivoBook sunt ele însele o sursă de inspirație pentru cei care creează artă digitală.

Vizualul care te inspiră

Seriile VivoBook sunt echilibrate, accesibile, stilate și ușoare. Culorile vesele stârnesc buna dispoziție și vă înseninează ziua, chiar și atunci când volumul de lucru este mult prea mare.

ASUS VivoBook S15 (S530) si S14 (S430) sunt notebook-uri cu Windows 10, disponibile în cinci culori vibrante – verde, gri stelar, albastru argintiu, gri metalic și auriu glaciar – și cateva optiuni de finisare incluzând textura unică pentru un stil distinct. VivoBook S15 si VivoBook S14 cantaresc doar 1.8kg, respectiv 1.4kg, iar ambele notebook-uri sunt incredibil de subțiri de numai 18mm. Balamaua ErgoLift ridică tastatura pentru a oferi o experiență confortabila de tastare, similară cu o tastatură de desktop și îmbunătățește, de asemenea, răcirea pentru o mai bună stabilitate.

VivoBook S13 este primul notebook ce beneficiază de un panou NanoEdge pe patru laturi, cu un raport ecran/corp de 89%. in ciuda dimensiunii compacte, VivoBook S13 ofera performanțe fără compromis. Având procesoare Intel Core i7 din a opta generație și grafică NVIDIA GeForce MX150, VivoBook S13 are puterea de a aborda cu ușurință orice sarcină.