HomeProduseLaptopuriASUS pe locul 2 – Best & Worst Laptop Brands 2019
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)

ASUS pe locul 2 – Best & Worst Laptop Brands 2019

ASUS este clasat pe locul 2 în topul brandurilor de laptopuri, publicat de Laptop Mag și primește cel mai mare scor pentru inovație. ASUS a primit, de asemenea, un 10 perfect de la publicația Laptop Mag în categoria Inovație.

Urcând două locuri în clasament față de anul trecut, Laptop Mag elogiază laptopurile ASUS, oferindu-le cele mai ridicate scoruri în câteva categorii suplimentare, incluzând Design și Value & Selection.

Funcțiile inovatoare, evidențiate de Laptop Mag, includ ScreenPad, primul touchpad inteligent din lume și ErgoLift, un mecanism unic al balamalei ce ridică tastatura laptopului pentru a furniza o ergonomie mai bună și o utilizare mai confortabilă.

ASUS ZenBook Pro Duo

ASUS ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus

Laptop Mag recunoaște, de asemenea, modelul ASUS ZenBook S13 (UX392) drept ultrabook-ul cu cea mai subțire ramă din lume, cu un raport ecran/corp de 97% și grafică NVIDIA GeForce MX150 și ROG Mothership, un desktop replacement ce redefinește laptopul de gaming, cu un design vertical pentru creșterea fluxului de aer și tastatură detașabilă ce furnizează o mai mare flexibilitate în jocuri și economisește spațiul.

ASUS ZenBook S13 UX392

ASUS ZenBook S13 UX392

Clasamentul exemplifică spiritul ASUS In Search of Incredible de promovare a designului de primă clasă, inovației și ingineriei de top, oferind utilizatorului cea mai bună experiență.