HomeCampanii si concursuriROG te provoacă la noi competiții!

ROG te provoacă la noi competiții!

Republic of Gamers deschide o nouă sesiune de competiții unde vă puteți dovedi măiestria în FIFA19, Mortal Kombat 11 sau League of Legends. Dacă ești bun la unul dintre aceste jocuri și vrei să-ți măsori forțele cu adversari la fel de buni ca tine, intră pe linkurile de mai jos și înscrie-te în competiție.

Concurează în noua eră a jocului Mortal Kombat 11

Luptă cu războinicii noi și descoperă forța de nestăpânit din joc!
Înscrie-te la turneul de Mortal Kombat 11, ce se va desfășura vineri – 21 iunie, în Sun Plaza, la parter (Sun Atrium), la standul ROG! Vor fi disponibile 64 locuri, iar turneul se va desfășura vineri – 21 iunie, începând cu ora 12:00.
Toți cei înscriși (cu vârsta peste 14 ani) vor fi contactați telefonic de un reprezentant ASUS în ordinea înscrierilor și vor fi programați pentru zilele de calificări.
După ocuparea celor 64 locuri, înscrierile se vor încheia. Validările se înregistrează în limita celor 64 de locuri, în ordinea înscrierilor și a confirmărilor telefonice.

Înscrie-te la competiția de FIFA 19 de la Sun Plaza din București!

Pentru acest turneu vor fi disponibile 128 de locuri. Atât calificările, cât și turneele finale vor avea loc vineri – 21 iunie, începând cu ora 12:00 în Sun Atrium (Sun Plaza) de la parter.

Participanții înscriși, vor fi contactați telefonic de un reprezentant ASUS, în ordinea înscrierilor, iar după ocuparea celor 128 de locuri, înscrierile se vor încheia. Validările se înregistrează în limita celor 128 de participanți, în ordinea înscrierilor și a confirmărilor telefonice.

Ești fan League of Legends?

Înscrie-te și concurează la turneul ce se va desfășura vineri – 21 iunie, în Sun Plaza, la parter (Sun Atrium), la standul ROG! Vor fi disponibile 16 locuri, iar turneul va avea loc astfel:

  • Calificări pe 22 iunie (sâmbătă), începând cu ora 12:00;
  • Turnee finale pe 23 iunie (duminică), începând cu ora 12:00.
  • Toate echipele înscrise (5 membri + rezervă, cu vârsta peste 14 ani) vor avea un reprezentant care va înscrie echipa (NU este nevoie să se înscrie toți membrii unei echipe, ci doar reprezentantul).

    Reprezentanții echipelor vor fi contactați telefonic de un reprezentant ASUS în ordinea înscrierilor pentru confirmare. După ocuparea celor 16 locuri, înscrierile se vor încheia. Validările se înregistrează în limita celor 16 echipe, în ordinea înscrierilor și a confirmărilor telefonice.

    #JoinTheRepublic @Sun Tech Interactive 2019: http://bit.ly/2KhbfE3