HomeStiriLansariASUS Padfone – sneak peak (video)

ASUS Padfone – sneak peak (video)

Am fost tachinați în legătură cu ASUS Padfone, iar după lungi așteptări dispozitivul care înglobează mobilitatea unui smartphone, cu capacitățile unei tablete și practicabilitatea unui netbook a sosit.

Inima acestui hibrid este Padfone-ul în sine, un telefon marca ASUS cu procesor dual-core Qualcomm la 1.5GHz, un ecran de 4.3” Super AMOLED cu 256ppi și rulează Android 4.0.

Atunci când utilizatorul nu se mulțumește cu lucrul pe un ecran atât de mic, întră în acțiune Padfone Station în care putem introduce telefonul pentru un supliment de baterie și funcționalități în plus. Soluția ușoară de a adapta ecranul mare la conținutul afișat de telefon ar fi scalarea pixelilor, dar tehnologia ASUS de rearanjare dinamică reconfigurează Ice Cream Sandwich pentru a oferi experiența veritabilă a unei tablete.

Creierașul acestui ansamblu rămâne în permanență Padfone-ul care execută comenzile transmise de Padfone Station și oferă acces complet la datele stocate și conectivitatea la rețeaua de telefonie. De asemenea, starea aplicațiilor este transmisă între cele două dispozitive. Acest lucru face posibil, spre exemplu, ca rularea unui film pe telefon să fie continuată pe tabletă exact din punctul rămas, fără a mai fi nevoie de a reporni aplicația și de a căuta manual momentul din care trebuie reluată redarea.

Pe lângă surplusul de baterie, Padfone Station include şi difuzoare stereo cu tehnologie ASUS SonicMaster pentru redarea audio de calitate.

Ecranul de pe Padfone Station poate fi utilizat și cu ajutorul unui stylus, dar pentru optimizarea maximă a uzabilității poate fi conectat docking-ul cu tastatura Qwerty. Cele două funcționează împreună pe același principiu ca și ASUS Transformer Prime sau Transformer TF101. Aşa cum ne aşteptam, şi acest docking are baterie proprie.

TechinStyle.tv au publicat un film de sneak-peak cu ASUS Padfone.