HomeStiriPreviewASUS Padfone: Together we rock!
Padfone teaser

ASUS Padfone: Together we rock!

Se apropie prima zi de Mobile World Congress 2012. Pe 27 februarie se dă startul unei serii interesante de lansări de produse și servicii noi la Barcelona.

ASUS va fi in lumina reflectoarelor cu lansarea mult așteptatului Padfone. Dispozitivul hibrid va fi, de fapt, o combinație de smartphone – tabletă, dar va putea fi conectat la un docking de Transformer și folosit drept netbook. În concluzie, va fi gadget-ul care se adaptează perfect nevoilor fiecăruia.

CES este evenimentul ce a marcat prima înfățișare în public a Padfone-ului. Modelul arătat atunci e compatibil cu tastatura primei generații de Transformer, dar Padfone-ul comercializat va fi cel mai probabil compatibil cu docking-ul de la Transformer Prime.

Padfone teaser

Un teaser pe YouTube ne intrigă și mai mult. O idee originală cu păpuși matryoshka ilustrează ideea de a avea 3 posibilități care se mulează perfect între ele. Concluzia este „1+1+1 = posibilități nelimitate”. Asta înseamnă, bineînțeles, un smartphone + o tabletă + un netbook, toate într-un pachet.