HomeStiriAndroid 4.0 a ajuns pe TF101
Eee-Pad-Transformer-TF101

Android 4.0 a ajuns pe TF101

Mesajul mult aşteptat de utilizatorii de tabletă Transformer de primă generație a fost publicat de către ASUS pe pagina de Facebook. Android 4.0 se apropie cu pași repezi către toate tabletele TF101. Trebuie să așteptăm acum ca update-ul să ajungă și în România, „în curând”. 

Dragi fani valoroși ASUS,

ASUS se mândrește cu livrarea celor mai bune produse către clienți, ceea ce nu înseamnă numai livrarea de produse inovative, dar și continuarea îmbunătățirii experienței pe parcursul vieții lor cu actualizări de firmware regulate.

Mulți dintre utilizatorii de Eee Pad Transformer TF101 au așteptat cu răbdare update-ul Android 4.0 Ice Cream Sandwich promis și suntem încântați să vă anunțăm că primul val de update-uri FOTA către firmware-ul v.9.2.1.11 pentru TF101 a început astăzi în Taiwan. Update-ul va ajunge și în alte regiuni în curând.

Cu toate că vom anunța câteva inovații la Mobile World Congress în Barcelona săptămâna viitoare, ne asumăm cu mândrie livrarea de îmbunătățiri continue şi suport pentru produsele care nu mai sunt la început de drum.

Vă mulţumim încă odată pentru susţinerea pe care o apreciem foarte mult!

 

Eee-Pad-Transformer-TF101