HomeProduseLaptopuriLaptopul flagship ZenBook Pro Duo 15 OLED cu ecran principal 4K și ScreenPad Plus e disponibil în România
ZenBook Pro Duo UX582

Laptopul flagship ZenBook Pro Duo 15 OLED cu ecran principal 4K și ScreenPad Plus e disponibil în România

Premiată la CES 2021 Innovation Awards, cea de-a doua ediție ZenBook Pro Duo 15 vine cu ecran NanoEdge 4K OLED HDR, iar cel secundar ScreenPad™ Plus de 14 inchi are un mecanism de înclinare, cu rol în confortul vizualizării și în optimizarea răcirii. Modelul UX582 este echipat cu procesor Intel Core i9 și placă grafică de laptop NVIDIA GeForce RTX 3070, beneficiind de toate îmbunătățirile NVIDIA Studio destinate creatorilor de conținut. Stocarea ultra-rapidă pe SSD de până la 1 TB PCIe 3.0 x4 ajută la accelerarea oricărui flux de lucru creativ și la optimizarea productivității.

Vezi oferta eShop Vezi oferta eMAG Vezi oferta PCGarage Vezi oferta ALTEX

Ecranul tactil principal 4K OLED HDR are un design NanoEdge cu 4 margini aproape invizibile pentru un raport ecran-corp de 93%. Panoul OLED redă culori ultra-vii și nuanțe profunde de negru, rata de contrast urcând la 1.000.000:1, aspecte confirmate prin certificarea VESA DisplayHDR True Black 500. Profesioniștii din domeniul graficii se vor putea bucura de o acuratețe a culorilor validată PANTONE și de o acoperire de 100 % a gamutului de culoare DCI-P3. Certificarea TÜV Rheinland privind grija pentru sănătatea ochilor evidențiază reducerea cantității de lumină albastră emisă pentru protejarea vederii utilizatorului în timpul sesiunilor lungi de creare de conținut.

ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe de flagship, fiind dotat cu procesoare care urcă în gamă până la un Intel Core i9.  Pentru o performanță termică optimă, noul Active Aerodynamic System Plus (AAS Plus) folosește balamaua ErgoLift și ecranul înclinabil ScreenPad Plus de 14 inchi pentru a spori fluxul general de aer pentru răcire cu 36%.

Pentru facilitarea conexiunilor cu perifericele, ZenBook Pro Duo 15 OLED are porturi de intrare-ieșire cuprinzătoare, inclusiv două porturi ultra-rapide Thunderbolt 3 USB-C care suportă rate de transfer al datelor de până la 40 Gbps, alături de funcționalitățile Power Delivery și DisplayPort. Aceste porturi permit utilizatorului să conecteze un ecran extern adițional 8K sau două ecrane 4K UHD. ZenBook Pro Duo 15 OLED include, de asemenea, interfața de rețea ultra-rapidă WiFi 6 (802.11ax) pentru conexiuni wireless de până la 3 ori mai rapide decât cele prin WiFi 5.

ScreenPad Plus se înclină la deschiderea capacului

ASUS ScreenPad Plus este un ecran secundar tactil (3840 x 1100 pixeli) de lățime completă. Oferă o luminozitate de 400 de niți și se înclină automat în sus cu până la 9,5°, reducând strălucirile și reflexiile pentru o lizibilitate îmbunătățită. Ecranul astfel înclinat poate fi utilizat mai confortabil cu stylus-ul din pachet, ambele ecrane suportând cele mai recente dispozitive cu 4096 de niveluri de presiune, cum este și modelul ASUS Pen inclus.

Software-ul actualizat Screen Xpert 2, care rulează pe ScreenPad Plus, include o colecție de aplicații noi sau actualizate, care ajută la îmbunătățirea productivității. Este și cazul noii funcții Window Flick, care le permite utilizatorilor să mute ferestrele de pe un ecran pe altul. Popularul utilitar Task Group beneficiază de un design actualizat, astfel încât utilizatorii pot vedea dintr-o privire Grupurile de Task-uri și pot activa instantaneu modurile de lucru prin lansarea simultană a diverselor aplicații cu o singură apăsare.

ScreenXpert 2 introduce, de asemenea, noul Control Panel (Panou de Comandă), un utilitar ce se poate personaliza integral, care va revoluționa fluxurile de lucru în domeniile creative. Control Panel le oferă utilizatorilor un control precis și intuitiv în aplicațiile de editare, cu instrumente intuitive pentru ajustarea dimensiunilor pensulei, a saturației, a opacității straturilor și multe altele. Cele patru tipuri de control – Dial, Button, Slider și Scroll – lucrează fiecare într-o manieră diferită pentru a oferi control precis și fluid asupra parametrilor. Control Panel lucrează pentru moment cu Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere și After Effects, dar mai multe aplicații compatibile urmează să fie anunțate în viitorul apropiat.

Urmărește clipul video despre ZenBook Pro Duo 15 OLED

Primele 3 configurații disponibile pe piața românească sunt:

  • UX582LR-H2002R: Ecran OLED 4K UHD 440 niți, ScreenPad Plus 4K de nivel IPS, Intel Core™ i9-10980HK, NVIDIA GeForce RTX 3070 cu 8GB, 32GB DDR4 RAM integrat, stocare 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD, Windows 10 Pro
  • UX582LR-H2017R: Ecran OLED 4K UHD 440 niți, ScreenPad Plus 4K de nivel IPS, Intel Core™ i7-10870H, NVIDIA GeForce RTX 3070 cu 8GB, 32GB DDR4 RAM integrat, stocare 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD, Windows 10 Pro
  • UX582LR-H2013R: Ecran OLED 4K UHD 440 niți, ScreenPad Plus 4K de nivel IPS, Intel Core™ i7-10870H, NVIDIA GeForce RTX 3070 cu 8GB, 16GB DDR4 RAM integrat, stocare 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD, Windows 10 Pro

Toate modelele de mai sus includ în cutie următoarele accesorii: palmrest, husă, stylus, stand pliabil.

Vezi oferta eShop Vezi oferta eMAG Vezi oferta PCGarage Vezi oferta ALTEX