HomeProdusePerifericeASUS Marshmallow Mouse MD100 e un mouse confortabil, silențios și trendy

ASUS Marshmallow Mouse MD100 e un mouse confortabil, silențios și trendy

O zi obișnuită la birou sau acasă poate fi animată cu un strop de culoare grație mouse-ului Marshmallow MD100. Acest periferic compact încântă privirea cu designul său vibrant și capacele schimbabile, dar și protejează sănătatea utilizatorilor prin stratul antimicrobian ASUS Antimicrobial Guard. Grație acestui tratament, suprafața mouse-ului inhibă creșterea bacteriilor dăunătoare, asigurând un nivel suplimentar de igienă în spațiul tău de lucru.

Funcționalitățile lui sporesc confortul, după cum vei descoperi în continuare.

Marshmallow Mouse MD100 este compact și ușor

Cu o greutate de doar 56 de grame și dotat cu o curea de transport ascunsă, practică și elegantă, MD100 se pliază pe nevoile profesioniștilor în mișcare. Îl poți purta ușor de la stația de lucru la sala de întâlniri, indiferent că dreptaci sau stângaci.

Având multiple opțiuni de personalizare prin capacele magnetice interschimbabile, MD100 se adaptează stilului tău și dispozitivelor pe care le utilizezi, fie că este vorba de laptopuri ASUS Vivobook sau Zenbook. Fiecare set de culori – Oat Milk, Quiet Blue, sau Lilac Mist – aduce o notă aparte și fresh setup-ului tău.

Marshmallow Mouse MD100 este durabil și silențios

Cu un ciclu de viață de 10 milioane de clicuri, mouse-ul promite să fie un companion de nădejde pe termen lung. Totodată, este silențios datorită designului său care reduce zgomotul la sub 20 dB.

Mouse-ul ASUS MD100 nu impresionează doar prin design, ci și prin performanță. Piciorușele din PTFE de nivel de gaming permite alunecarea lină pe orice suprafață, iar ajustarea sensibilității DPI permite abordarea oricărui scenariu de utilizare.

Marshmallow Mouse MD100 se conectează prin dongle radio sau prin Bluetooth

MD100 oferă conectivitate wireless prin RF 2.4 GHz și Bluetooth 5.0, asigurând un răspuns precis și rapid, cu o durată a bateriei ce poate ajunge până la un an, datorită tehnologiei sale de economisire a energiei.

VEZI OFERTA ONLINE