HomeProduseLaptopuriVivobook S 15 OLED oferă cele mai clare imagini în mișcare
Vivobook S 15 OLED

Vivobook S 15 OLED oferă cele mai clare imagini în mișcare

Ca întotdeauna, laptopurile Vivobook aduc o plăcută pată de culoare în viața utilizatorului. Dar modelul Vivobook S 15 OLED (M3502)  ridică ștacheta la un nivel fără precedent, fiind primul laptop din lume dotat cu un ecran 2,8K OLED la 120 Hz, cu o diagonală de 15,6 inchi. Asta se traduce printr-un nivel nemaiîntâlnit de claritate a scenelor cu acțiune dinamică și mișcări rapide.

Dotări hardware robuste

Superbul ecran cu un raport de aspect 16:9 și o rezoluție generoasă de 2880 x 1620 pixeli la o rată de reîmprospătare de 120 Hz are design NanoEdge pe trei laturi și oferă un raport ecran-corp de 84%. Dar superlativele nu se opresc aici, întrucât panoul excelează și la capitolele timp de răspuns, cu 0,2 ms, acoperire 100% DCI-P3 și o luminozitate maximă de 600 de niți.

Ecranul este, de asemenea, validat PANTONE și certificat VESA DisplayHDR True Black 600 pentru că asigură cea mai mare acuratețe a culorilor și cele mai profunde nuanțe de negru posibile. Emisiile scăzute de lumină albastră dăunătoare au fost certificate atât de SGS, cât și de TÜV Rheinland, deci chiar și cele mai lungi sesiuni de lucru în fata laptopului vor fi sigure pentru ochii tăi.

Display-ul lui Vivobook S 15 OLED reproduce culorile din viața reală cu o acuratețe extraordinară, pentru imagini de o calitate profesională, ceea ce îl face perfect pentru creatorii profesioniști sau pentru oricine dorește pur și simplu să se bucure de cea mai bună fidelitate a culorilor. Un afișaj OLED, datorită naturii compușilor organici emițători de lumină pe care îi folosește, reduce lumina albastră dăunătoare cu până la 70% în comparație cu afișajele LCD obișnuite, făcându-l foarte blând pentru ochi și reducând riscul de deteriorare a retinei

Vivobook S 15 OLED

Vivobook S 15 OLED

Mai mult, laptopul poate fi utilizat într-un mod cât mai confortabil, capacul putând fi deschis până la un unghi de 180 de grade.

Vezi oferta eShop Vezi oferta eMAG

Claritate deosebită a imaginilor în mișcare

Noul display premium ASUS OLED este incredibil de clar. De fapt, total contrar așteptărilor, display-ul OLED cu 120 Hz și 0.2 ms este chiar mai rapid decât un display LCD IPS de 165 Hz și 3 ms, pentru că reduce fenomenul de umbrire până la un nivel care îl face imperceptibil. Asta înseamnă că și cele mai rapide imagini în mișcare sunt redate mai fluid și mai clar ca niciodată.

Cum este posibil așa ceva? Ei bine, panoul LCD are nevoie de exact 6,06 ms pentru a reîmprospăta fiecare cadru, dar are nevoie de încă 3 ms de timp de răspuns pentru a procesa corect culorile. Rezultă un total de 9,06 ms pentru a încărca în totalitate imaginea. Un ecran LCD de 144 Hz și 12,5 ms are nevoie de și mai mult timp, până la 19,44 ms pentru a afișa frame-ul final al fiecărei imagini. Datorita vitezei extraordinare de răspuns, un ecran OLED de 120 Hz și 0,2 ms are nevoie de numai 8,5 ms pentru a procesa aceeași imagine, devenind astfel chiar mai rapid decât un display LCD de 165 Hz și 3 ms.

Îți face cu ochiul deja? Click pe butonul de mai jos!

Vezi oferta eShop Vezi oferta eMAG

Urmărește un video despre Vivobook S 15 OLED (M3502)