HomeProduseLaptopuriASUS a fost încoronat de Laptop Mag drept cel mai bun brand de laptopuri din 2020

ASUS a fost încoronat de Laptop Mag drept cel mai bun brand de laptopuri din 2020

ASUS a anunțat că este onorat să primească reunoașterea Laptop Mag pentru cel mai bun brand de laptopuri din lume al anului 2020, cu cele mai mari scoruri, și aprecierile pentru valoarea adusă, inovație și design. Publicația a comentat că „ASUS este un producător de laptopuri cunoscut pentru inovațiile de ultimă oră”.

Recenzii de succes: Recomandările Laptop Mag pentru laptopurile de zi cu zi

Laptop Mag a testat multiple laptopuri ASUS pe o perioadă de un an, evaluându-le cu un scor de 36 de puncte din 40 posibile. Publicația a dezvăluit că fiecare model ASUS recenzat de echipa Laptop Mag a primit o recomandare – o rată de succes de 100% care subliniază nivelul ridicat al laptopurilor ASUS.

Laptop Mag a apreciat atât modelul ROG Mothership, cât și ROG Strix Scar III (G531G), catalogându-le ca laptopuri inovatoare și puternice pentru jocuri. ZenBook Duo (UX481) și ZenBook Pro Duo (UX581), două laptopuri ultraportabile, dotate cu ecranul tactil secundar ScreenPad Plus, au primit, de asemenea, recunoașterea și o aprecierea specială.

Laptop Mag a declarat că evaluarea laptopurilor ASUS testate a fost interesantă, deoarece „dovedește cât de capabilă este compania de a crea laptopuri convingătoare într-o gamă largă de categorii”. Respectabila publicație a citat ca exemplu noul B9450, cel mai ușor laptop de business de 14 inchi din lume și ProArt StudioBook Pro, un model subțire, dar puternic, care dă viață ideilor.

Inovație și design: scoruri perfecte și laptopuri din categoria superioară

Laptop Mag nu a ezitat să laude performanțele inginerilor și proiectanților de la ASUS spunând că „ASUS știe să facă un laptop frumos”. Laptop Mag a acordat scorul maxim pentru inovație (10 din 10) și design (15 din 15).

Publicația a lăudat în particular balamaua ErgoLift, implementată pe laptopurile ASUS, care ridică ușor tastatura pentru o experiență mai confortabilă, ScreenPad 2.0, care transformă touchpad-ul într-un mini-scren și ScreenPad Plus, care oferă un ecran mare, întins pe lățimea carcasei și care schimbă radical experiența de utilizare.

Laptop Mag a evaluat modelul Zephyrus G14 și a oferit o recenzie de cinci stele și un premiu Editor’s Choice, care reprezintă o recunoaștere a performanței remarcabile. Zephyrus G14 este un laptop de gaming subțire și ușor, care are o durată de viață a bateriei de peste 10 ore și o matrice AniMe Matrix, care aprofundează personalizarea și le permite utilizatorilor să afișeze grafică personalizată, animații și alte efecte cu ajutorul celor o mie de mini LED-uri încorporate în capac.

ASUS a obținut, de asemenea, un scor remarcabil (14 din 15) atât pentru valoarea produsului, cât și pentru gama largă de laptopuri disponibile. ASUS oferă o varietate de laptopuri pentru a oferi utilizatorilor experiențe incredibile, inclusiv profesioniștilor, utilizatorilor ocazionali, jucătorilor și creatorilor de conținut.

Oferind atât modele high-end, cât și mainstream, ASUS proiectează fiecare laptop în jurul conceptului Design Thinking pentru a se asigura că rezultatul final oferă o experiență de neegalat pentru utilizator.

Câteva laptopuri în particular au fost evidențiate de Laptop Mag

• ASUS VivoBook S15
• ASUS ZenBook Duo (UX481)
• ASUS B9450
• ASUS ProArt StudioBook Pro 17 (W700G3T)
• ROG Zephyrus G14
• ROG Zephyrus S (GX502)

Laptopurile ASUS, premiate de publicația Laptop Mag , sunt disponibile în România prin intermediul magazinelor specializate. Urmăriți promoțiile ASUS!