HomeProduseLaptopuriASUS a dezvăluit cel mai puternic instrument de productivitate: StudioBook S W700

ASUS a dezvăluit cel mai puternic instrument de productivitate: StudioBook S W700

ASUS a dezvăluit recent cea mai nouă linie de produse de gaming și inovații lifestyle pentru profesioniștii din industria digitală și educație, gamerii și utilizatorii de zi cu zi, în cadrul showroom-ului media organizat cu prilejul CES 2019 din Las Vegas.

Noile produse ASUS urmăresc deviza In Search of Incredible de a crea inovații uimitoare și de a le oferi tuturor cele mai bune dispozitive digitale de pe piață.

ASUS StudioBook S W700

ASUS StudioBook S W700

Un portabil modern pentru profesioniștii din domeniul creativ

Pentru a le furniza antreprenorilor digitali și creatorilor de conținut dispozitive concepute în mod special pentru cerințele lor profesionale și de creație, ASUS oferă acum StudioBook S (W700).

Prezentare ASUS StudioBook S W700

StudioBook S (W700) aduce laolaltă puterea procesoarelor Intel Core i7 și Xeon cu grafica NVIDIA Quadro într-o carcasă compactă de 15 inci, cu un ecran NanoEdge, mai mare, ce le oferă creatorilor mai mult spațiu de lucru și o mai bună mobilitate. Având validare PANTONE și acoperire de 97% a spectrului de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 oferă o mai bună acuratețe a culorilor și întrunește standardele cinematice.

StudioBook S este primul model al unei noi serii de laptopuri, croite pentru profesioniștii din creație, cum ar fi designerii, animatorii, arhitecții și programatorii care au nevoie de performanțe remarcabile pentru a aborda aplicațiile profesionale, ce pot varia de la randări complexe la modele 3D.