HomeProduseTableteASUS ZenPad 3S 10 LTE – divertisment și performanțe accelerate
ASUS ZenPad 3S 10 LTE

ASUS ZenPad 3S 10 LTE – divertisment și performanțe accelerate

ASUS ZenPad 3S 10 LTE este o tabletă echipată cu un chipset puternic, montată într-o carcasă premium. Tableta dispune de un design elegant și modern, cu linii clare și texturi metalice deosebit de atrăgătoare, ce oferă o senzație deosebită la atingere. Carcasa sa din aluminiu cântăreste doar 490g și are o grosime de doar 5,8mm, fiind accentuată de marginile duble tăiate cu diamant.

ASUS ZenPad 3S 10 LTE dispune de o carcasă din aluminiu, de o calitate superioară, finisată foarte precis cu ajutorul mașinilor de prelucrare cu comandă numerică, ce au o acuratețe ridicată.

Ecran IPS de 9,7 inci

ASUS ZenPad 3S 10 LTE oferă o experiență de divertisment mobil nemaiîntâlnită. Ecranul său IPS incredibil, de 9,7 inci, cu rezoluție 2K (2048 x 1536), tehnologie exclusivă Visual Master și unghiuri de vizualizare de 178 de grade oferă imagini de o calitate excepțională.
Ecranul este completat de o margine subțire, cu o grosime de doar 5,32mm, o reușită incredibilă în domeniul ingineriei electronice ce îi conferă modelului ASUS ZenPad 3S 10 un raport ecran-carcasă de 78%, pentru experiențe de vizualizare mai largă, în ciuda aspectului compact.

ASUS Zenpad 3S 10

ASUS Zenpad 3S 10

Chipset Snapdragon 650

Sub exteriorul atragător al modelului ASUS ZenPad 3S 10 LTE se află o adevărată bestie din punct de vedere al performanțelor. Echipată cu un procesor hexa-core Snapdragon 650 ultra-rapid, 4GB de memorie RAM și o soluție grafică Adreno 510, ASUS ZenPad 3S 10 LTE poate rula cu ușurință cele mai recente jocuri și vă permite să duceți foarte rapid la îndeplinire toate sarcinile legate de productivitate.

Tehnologie de reîncărcare Quick Charge 3.0

ASUS ZenPad 3S 10 LTE este echipat cu o baterie de capacitate ridicată, de 7800mAh, ce vă permite să bucurați de divertismentul favorit pentru mai mult timp. Cu ajutorul tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0, ASUS ZenPad 3S 10 LTE vă ajuta să faceți mai multe și să așteptați mai puțin.