HomeProduseLaptopuriNoile laptopuri Republic of Gamers cu Nvidia GeForce RTX 20 disponibile în România

Noile laptopuri Republic of Gamers cu Nvidia GeForce RTX 20 disponibile în România

După ce au ridicat ștacheta pentru performanța gamingului pe desktop și a calității vizuale în general, noile laptopuri Republic of Gamers cu Nvidia GeForce RTX 20 sunt disponibile în România.

Noua arhitectură Turing devine mobilă, iar Republic of Gamers are o linie diversă pentru a întruni cerințele jucătorilor. Fiind mai mult decât simple implementări pentru cele mai noi nuclee grafice, noile portabile cu NVIDIA GeForce RTX de la ROG arătă hotărârea companiei pentru îmbunătățirea fiecărui aspect al gamingului mobil. Laptopurile au ecrane incredibil de rapide, încadrate de rame subțiri, captivând și mai mult jucătorii în acțiunea virtuală.

Răcirea avansată asigură maximum de performanță cu zgomot minim și profiluri prestabilite pentru diferite scenarii de utilizare. Multiple funcții exclusiviste ROG însoțesc componentele de ultimă oră, ajutând întreaga familie de produse să se detașează de restul de pe piață.

Acest laptop vine însoțit de cadoul garantat ROG Box, află detalii!

ROG Strix SCAR II – configurat pentru pasionații de jocuri FPS

Construit pentru zona FPS-urilor din arena esports, ROG Strix SCAR II vine în variante cu ecrane de 15,6″ și 17,3″, disponibile cu aceiași frecvență de 144Hz și 3ms timp de răspuns. Ambele versiuni sunt personalizate cu motive inspirate de jocurile FPS și folosesc teme de camuflaj pentru a crea o potrivire estetică cu câmpul de luptă.

ROG STRIX Scar II

ROG STRIX Scar II

Tastele WASD, evidențiate, confirmă mai departe rădăcinile SCAR și asigură faptul că veți găsi drumul în jocurile FPS. Acceleratorul video NVIDIA GeForce RTX 2060 Ti oferă modelelor SCAR II GL504GV de 15″ și SCAR II GL704GV de 17″ suficientă forță pentru a obține un framerate cu trei cifre în cele mai populare shootere. Jucătorii experimentați ar trebui să facă upgrade la GeForce RTX 2070; modelele SCAR II GL504GW și GL704GW oferă această grafică mai puternică pentru ambele dimensiuni ale ecranului, oferind o performanță suplimentară în jocurile foarte competitive, în titlurile AAA și în scenariile VR. Puteți alege dintre ecranul mai mare, de 17″, ce este mai captivant și modelul compact de 15″, ce este mai portabil.

ROG Strix Hero II – pentru jocuri de tip MOBA

ROG Strix Hero II este optimizat pentru jocuri de tip MOBA și este ideal pentru jucătorii care preferă un stil mai subtil. Texturile sale contrastante și modelul grafic cyber-text sunt mai discrete decât estetica agresivă întâlnită pe SCAR II, făcând modelul Hero II mai abordabil pentru publicul larg. În loc să evidențieze grupul de taste WASD, tastele translucide emit lumină pe linia QWER.

ROG STRIX Hero II

ROG STRIX Hero II

ROG STRIX Hero II este disponibil exclusiv cu acceleratorul GeForce RTX 2060 Ti, ce este mai mult decât suficient pentru a ridica numărul cadrelor pe secundă în jocuri de tip MOBA sau în alte jocuri populare. Așa cum se întâmplă și în cazul modelului SCAR II, tehnologia NVIDIA Optimus conservă energia prin activarea graficii dedicate doar atunci când este necesară, astfel că se poate obține o autonomie mai mare pe întreaga zi și o performanță mai bună în jocuri atunci când este cerută.

Kit ROG BOX pentru fiecare laptop ROG cu GeForce RTX

Clienții care vor opta pentru un laptop ROG, echipat cu o placă video din seria GeForce RTX, vor primi pentru fiecare achiziție un kit ROG BOX ce constă într-o serie de produse și materiale ROG, enumerate mai jos. Campania se va desfășura pe teritoriul României, în perioada 29 Ianuarie – 07 Aprilie 2019. Consultați pagina PCGarage pentru mai multe detalii ce privesc această campanie.

Vedeți laptopurile ce se încadrează în această promoție!

Kitul ROG BOX conține următoarele produse:

  • Un tricou ROG
  • O șapcă ROG
  • O agendă
  • Un pix
  • O cană
  • Un mouse de gaming ROG GX1000
  • Un mouse pad ROG GM50
  • Un rucsac ROG BP1500G
  • Două brațări ROG
ROG BOX

ROG BOX