HomeProduseLaptopuriAlege un laptop ASUS sau ROG și primești gratis jocul “Marvel’s Guardians of the Galaxy”
Promotie NVIDIA - MARVEL’S GUARDIANS OF THE GALAXY

Alege un laptop ASUS sau ROG și primești gratis jocul “Marvel’s Guardians of the Galaxy”

Vrei să salvezi universul în jocul “Marvel’s Guardians of the Galaxy” de pe viitorul tău laptop de gaming? Alege un sistem ROG sau ASUS dotat cu placă grafică GeForce RTX 30 și vei obține jocul fără vreun cost suplimentar. Promoția este valabilă pe o perioadă limitată – 5-28 OCTOMBRIE 2021 –  și cuprinde toate modelele dotate cu un GPU din lista următoare: GeForce RTX 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti sau 3060.

Pentru a veni în ajutorul tău, am realizat o listă cu laptopurilor ASUS și ROG eligibile. Produsul se poate achiziționa urmând linkurile către partenerii online, iar aceștia îți vor  trimite codul prin e-mail, lucru care poate dura până la 14 zile. Dacă nu primești codul, contactează partenerul în mod direct. Codul va fi revendicat prin intermediul aplicației GeForce Experience. Pe baza instrucțiunilor oferite în aplicația Nvidia,  se va revendica jocul pe platforma Steam.

ROG Zephyrus M16 – GU603HR/HM

Cu o diagonală de 16 inchi, acest model este compact, intregrează webcam și are balamaua 180° ErgoLift care permite deschiderea capacului la 180 de grade. Citește pe larg aici

OFERTA ONLINE

ROG Zephyrus S17 GX703HS/HR/HM

Acest laptop de gaming premium are o tastatură optomecanică rabatabilă care permite o răcire superioară. Zephyrus S17 oferă performanțe de top în gaming și multe alte activități, având o carcasă compactă cu un stil adecvat oricărei ocazii.

OFFER ONLINE

ROG Zephyrus Duo 15 SE – GX551QS/QR/QM

Zephyrus Duo 15 SE combină un ecran principal actualizat de 15,6 inchi cu apreciatul ROG ScreenPad Plus, care oferă control tactil pe un ecran secundar de 14,1 inchi, îmbunătățind totul, de la gaming și streaming la creare de conținut și multitasking. Citește pe larg aici

OFERTA ONLINE

ROG Zephyrus G14 GA401QM

ROG Zephyrus G14, laptopul de gaming cu ecran de 14″, ce mixează perfect puterea și portabilitatea,  a fost actualizat cu noile procesoare mobile AMD Ryzen™ 5000 și placa video ce urcă în gamă până la GeForce RTX™ 3060. Citește pe larg aici.

OFERTA #1 OFERTA #2

Alte modele eligibile:

VEZI OFERTA PENTRU TOATE MODELELE

VEZI TRAILER-UL JOCULUI