HomeProduseDesktopuriSistemele asamblate Powered by ASUS sunt o garanție a calității și performanței

Sistemele asamblate Powered by ASUS sunt o garanție a calității și performanței

ASUS are în portofoliu o sumedenie de PC-uri sub brandurile proprii, dar în același timp susține integratorii locali să ofere publicului configurații cât mai flexibile, adecvate diferitelor piețe și scenarii de utilizare. Prin intermediul desktopurilor asamblate de parteneri, sunt puse în valoare componentele și perifericele ASUS de calitate într-un eco-sistem numit Powered by ASUS (PBA). PBA este un program global care operează în peste 40 de țări și implică peste 500 de parteneri, care oferă cele mai bune sisteme personalizate. Având în vedere gama largă de plăci de bază, plăci grafice, monitoare, routere, carcase și periferice de top din care poți alege, aceste sisteme personalizate sunt concepute pentru a răspunde celor mai variate nevoi ale utilizatorilor. Vei putea obține un sistem complet adaptat cu caracteristici sincronizate, performanță ajustată și suportul direct al unui partener local ASUS.

Sigla Powered by ASUS este o garanție a calității și autenticității și poți fi sigur că sistemul respectiv a fost creat cu responsabilitate și competență. Astfel de sisteme sunt disponibile și pe piața românească, iar în acest articol vom exemplifica cu o configurație din oferta Altex: sistemul desktop pentru gaming MYRIA Style V79 Powered by ASUS.

PC pentru gaming MYRIA Style V79 Powered by ASUS

MYRIA Style V79 este un PC construit pe o platformă AMD cu procesor AMD Ryzen 5 și placă video dedicată AMD Radeon RX6500XT. Dacă arunci un ochi pe specificații, îți vei da seama că acest sistem îți permite să treci la nivelul ULTRA, fără a sacrifica un buget uriaș. Este ideal pentru divertisment multimedia, streaming și jocuri de ultimă generație.

VEZI OFERTA ONLINE

MYRIA Style V79 împrumută stilul și robustețea carcasei TUF GAMING GT301. Aspectul deopotrivă solid și high-tech îți conferă liniștea sufletească de a ști că toate componentele de ultimă generație sunt bine protejate și beneficiază de o răcire optimizată, cu carcasa și hard-ul la bază într-o arie separată de placa video și procesorul – care sunt principalele generatoare de căldură. GT301 dispune de 3 ventilatoare RGB în față (sincronizate prin AURA SYNC cu alte dispozitive compatibile: placa video și mouse-ul TUF M3 în cazulde față). Acestea trei trag aer rece înăuntru. Integratorul a montat un ventilator în spate pentru eliminarea celui cald.

Desktop de gaming MYRIA Style V79 Powered by ASUS

Vei aprecia carcasa și pe viitor. Dacă vei face un upgrade al vreunei componente, îți va fi foarte ușor să lucrezi în interiorul acestei carcasei. Are chiar și un suport pentru căști, pe care le vei putea atârna în exteriorul ei, pe laterală. Pe panoul frontal ai două porturi USB și un jack pentru căștile de gaming.

Procesor și placă video AMD

Procesorul AMD Ryzen 5 5600G combină performanțele cu crearea de conținut de un nivel superior. Dacă ai nevoie de performanțe în jocuri sau pentru programare complexă, cel mai rapid procesor cu 6 nuclee și frecvență de până la 4,4 GHz este exact ce ai nevoie.

Lansat în urmă cu aproximativ un an, acest procesor are un TDP de 65W și oferă 12 fire de execuție. Include și Radeon™ Graphics cu 7 nuclee grafice pentru taskurile facile, cum ar fi decodarea video în timpul browsingului. Procesorul este compatibil cu Windows 11 și poate opera cu memorii DDR4 de până la 3200MHz.

Ryzen 5 5600G a fost integrat în socketul AM4 de pe o placă ASUS Prime B550M-K. Această platformă oferă multiple opțiuni de conectivitate și două sloturi M.2 pentru stocare NVMe performantă. Placa de bază are 4 sloturi DIMM, din care doar unul este ocupat cu un modul de 16 GB Kingston Fury. Cantitatea este suficientă pentru majoritatea scenariilor de utilizare, dar adăugarea unui modul opțional ar aduce un plus semnificativ, mai ales din perspectiva operării Dual Channel.

Desktop de gaming MYRIA Style V79 Powered by ASUS

Placa grafică este produsă, desigur, tot de ASUS, fiind o excelentă implementare a cipului RX 6500XT de la AMD, cu 4 GB de memorie video.

Sistemul se comercializează fără sistem de operare preinstalat, dar poți opta pentru noul Windows 11 sau alt sistem preferat de tine.

Așadar, dacă erai nehotărât și te bântuiau diverse temeri legate de configurația pe care ar trebui să o alegi, ASUS te scapă de toate aceste bătăi de cap și îți garantează o experiență captivantă prin intermediul unui sistem Powered by ASUS.

VEZI OFERTA ONLINE