HomeCampanii si concursuriRouterele mesh de la ASUS vin cu un Chromecast cadou – PROMO
ASUS ZenWiFi Pro XT12

Routerele mesh de la ASUS vin cu un Chromecast cadou – PROMO

Dacă vrei o rețea wireless modernă și performantă, nu rata promoția „Google ChromeCast cadou pentru Mesh-urile ASUS selectate”, care se desfășoară în perioada 21-27 martie și îți aduce și un Media-player Google ChromeCast 3.0 cadou la orice achiziție a unuia dintre produsele selectate, pe care le poți vedea apăsând butonul de mai jos.

Vezi oferta online

De ce o rețea mesh, întrebi? Principala diferența între o rețea wireless obișnuită și una de tip mesh este că rețeaua obișnuită are un singur router drept sursă pentru WiFi, în vreme ce o rețea mesh este un grup de dispozitive care funcționează ca o singură rețea WiFi. O rețea mesh este mult mai ușor de setat și oferă o acoperire excelentă, dar marele ei avantaj este că vei folosi un singur nume pentru rețeaua ta WiFi, indiferent la care sursă ești conectat.

La o rețea tradițională, pentru a extinde acoperirea trebuie să folosești un alt router sau extender, care va stabili o altă rețea, cu un nume diferit. Asta înseamnă mai multe setări pentru routere, dar și pentru telefonul sau dispozitivul mobil cu care te conectezi wireless. Pentru a extinde o rețea mesh, trebuie doar să plasezi o nouă unitate în raza de acoperire a celorlalte și comunicația între ele se va stabili automat, fără să trebuiască să mai setezi ceva. În plus, fiecare unitate mesh are și porturi LAN pentru conectarea dispozitivelor care nu au conectivitate wireless, cum ar fi un sistem desktop.

ASUS ZenWiFi Pro XT12 

ZenWiFi Pro este o nouă paradigmă pentru rețeaua WiFi a întregii case, combinând performanța și frumusețea într-un pachet perfect echilibrat, cu o capacitate scalabilă pentru noua generație de ecosisteme de rețele de acasă. WiFi 6 oferă lui ZenWiFi Pro XT12 o capacitate de până la 4 ori mai mare și o viteză de 2 ori mai mare decât WiFi 5, datorită tehnologiilor avansate precum BSS Color, OFDMA uplink și downlink și MU-MIMO de 160 MHz. Eficiența rețelei este, de asemenea, îmbunătățită, astfel încât dispozitivele tale să primească toată lățimea de bandă de care au nevoie.

ASUS ZenWiFi XT8

ASUS ZenWiFi AX XT8

ASUS ZenWiFi AX XT8

Sistemul ZenWiFi AX este format dintr-o pereche de routere ASUS WiFi 6 AC6600, oferind tehnologii unice care îți oferă conexiuni WiFi super rapide, fiabile și sigure, în interiorul sau în afara casei.

Cu o lățime de bandă totală de până la 6600 Mbps, este de 2,2 ori mai rapid decât routerele tri-band AC3000 (WiFi 5). ZenWiFi AX îți permite să alegi modul în care denumești rețelele tale WiFi: un singur nume pentru toate sau nume separate pentru fiecare bandă de frecvență.

ASUS ZenWiFi XD6S

ASUS ZenWiFi XD6

ASUS ZenWiFi XD6

Sistemele din seria ZenWiFi XD6 combină o pereche de routere ASUS AX5400 WiFi 6, care oferă opțiuni alternative de backhaul: Ethernet și WiFi. Routerul alege în mod inteligent cea mai fiabilă metodă pentru tine, în funcție de calitatea conexiunii. Dacă preferi, poți alege chiar tu, manual, tipul de conexiune backhaul. Cu o lățime de bandă totală de până la 5400 Mbps, sistemul este de până la 2,2 ori mai rapid decât routerele WiFi 5.

ASUS ZenWiFi AX Hybrid XP4

ASUS ZenWiFi Hybrid XP4

ASUS ZenWiFi Hybrid XP4

Sistemul ZenWiFi AX Hybrid include o pereche de routere WiFi ASUS AX1800 cu rețeaua powerline HomePlug AV2 de 1300 Mbps încorporată. Sistemul dispune de tehnologii unice, care îți oferă conexiuni WiFi foarte rapide, fiabile și sigure. Sistemul combină tehnologiile WiFi și powerline, oferind soluția ideală pentru casele cu pereți groși sau cu pereți ranforsați cu metal, care cauzează probleme de backhaul WiFi. Datele de backhaul pentru rețeaua mesh pot fi trimise prin intermediul cablurilor electrice din locuință, astfel încât dispozitivele de acasă să se poată conecta la viteze maxime AX1800 WiFi 6. Standardul HomePlug AV2 MIMO este de aproape 2 ori mai rapid decât standardul anterior.

ASUS ZenWiFi AX Mini XD4

ASUS ZenWiFi AX Mini XD4

ASUS ZenWiFi AX Mini XD4

Sistemul ZenWiFi AX Mini este alcătuit dintr-un router ASUS AX1800 WiFi 6 și două noduri de extensie, cu tehnologii unice care îți oferă conexiuni WiFi foarte rapide, fiabile și sigure. ZenWiFi AX Mini îți accelerează WiFi-ul la viteză maximă. Cu o lățime de bandă totală de până la de 1800 Mbps, este de până la 1,4 ori mai rapid decât routerele WiFi 5.

Google ChromeCast 3.0

Google ChromeCast 3.0

Google ChromeCast 3.0

A treia generație de Chromecast se conectează direct la un port HDMI din spatele televizorului tău și apoi funcționează pe post de receiver pentru streaming-urile video transmise de pe telefonul sau tableta ta. În acest fel, poți folosi telefonul pentru a difuza emisiuni TV, filme, jocuri și multe altele, de la peste 800 de aplicații compatibile, inclusiv Youtube, Netflix, Hotstar, SonyLiv, Gaana etc. Cu o viteza a hardware-ului cu 15% mai mare, Chromecast 3.0 acceptă 1080p și are asistentul Google activat. Chromecast funcționează cu iPhone, iPad, Android și tablete, laptopuri cu Mac sau Windows, precum și cu Chromebook-uri. În timpul redării, poți folosi dispozitivul mobil pentru apeluri sau mesaje, fără a întrerupe imaginile afișate pe ecranul televizorului.