HomeReduceri și oferte specialeLaptop cu ecran OLED la ofertă: Vivobook 15 OLED K513
Vivobook 15 OLED K513

Laptop cu ecran OLED la ofertă: Vivobook 15 OLED K513

Noua promoție Revoluția Prețurilor îți poate îndeplini prima dorință din 2022: un laptop nou-nouț dotat cu ecran OLED performant și grijuliu cu sănătatea ochilor tăi.

Reducerea de 300 de lei se aplică unei configurații optime Vivobook 15 OLED K513, dotată cu procesor Intel Core i7-1135G7 din generația a 11-a. Alte câteva modele similare beneficiază de prețuri speciale. Configurațiile cu ecran OLED sunt ușor de reperat după wallpaperul cu grafică în V și emblema ASUS OLED.

Vezi oferta online

ASUS Vivobook 15 OLED este un model 2021, capabil să ruleze prompt și fluid orice sarcină office sau multimedia. Cu o cromatică spectaculoasă, în nuanțe care ies în evidență și cu o tastă Enter colorată, VivoBook 15 OLED adaugă fler și dinamism sarcinilor zilnice.

Grație procesoarelor Intel Core din generația a 11-a, VivoBook 15 OLED are exact ce îți trebuie pentru te ajuta să-ți faci treaba fără probleme. În plus, îți permite să îți exprimi adevărata imagine, cu ecranul său incredibil de viu NanoEdge FHD OLED de 15 inchi și sunet de calitate certificat Harman Kardon.