HomeProduseLaptopuriVânătoarea de reduceri: -36% pentru laptopul ultra-portabil ASUS E410MA
Laptop ASUS E210MA Peacock Blue

Vânătoarea de reduceri: -36% pentru laptopul ultra-portabil ASUS E410MA

Vânăm marile reduceri de prețuri pentru tine și-ți prezentăm cele mai atractive oferte de laptopuri ASUS. În cazul de față îți semnalăm un laptop de uz general la un preț redus semnificativ, cu 36%. ASUS E410 e unul dintre cele mai accesibile laptopuri, solicitându-ți un buget de doar 1200 de lei.

VEZI OFERTA ONLINE

Caracterul practic al acestui model e de necontestat, fiind un real ajutor în efectuarea unor sarcini simple. Află în ce scenarii îți este recomandat ASUS E410MA: 

  • urmărirea cursurilor de la distanță, în special în familiile cu mai mulți școlari
  • realizarea activităților de birou, mai ales în contextul muncii hibride
  • divertisment online (navigarea web, urmărirea serviciilor de streaming ca Netflix, Spotify sau Youtube în absența unui SmartTV)
  • necesitatea unui al doilea laptop într-o reședință

ASUS E410MA este un laptop compact, cu ecran FullHD de 14″, webcam, tastatură iluminată, NumberPad în touchpad pentru a suplini absența tastaturii numerice fizice. Un alt avantaj al lui este greutatea de doar 1,3 kg. 

Totodată, culoarea Peacock Blue îl diferențiază din multitudinea de laptopuri cu design tern. Deschiderea ecranului la un unghi de 180 de grade este utilă pentru a-l plia pe masă în colaborarea cu un profesor, coleg sau un membru al familiei.

Configurația E410MA-EB1273 din promoție cuprinde un procesor Intel Pentium Silver N5030 și placă video integrată Intel UHD Graphics 605. Stocarea folosește un SSD de 128GB SSD, care ulterior ar putea fi înlocuit, în timp ce memoria RAM are o cantitatea suficientă 8 GB pentru activitățile menționate mai sus. Laptopul este eligibil pentru instalarea sistemului de operare Windows 11 (licența nu este inclusă).

VEZI OFERTA ONLINE

E410MA dispune de toate porturile necesare, inclusiv unul USB 3.2 Type C și ieșire HDMI.